Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Samsung Galaxy S7 Edge

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як підібрати чохол для Samsung Galaxy S7 Edge


Купить чехол для Galaxy S7 EdgeПравий той користувач, який згоден, що чохол для Galaxy S7 Edge - кращий засіб захисту девайса від пошкоджень. Оригінальний по сумісності чохол забезпечує комфортний доступ до всіх функцій апарату, в той же час оберігає його від пошкоджень і поломок.

Вийде працювати з додатками, говорити по телефону, писати і відповідати на вхідні смс і все це, не виймаючи девайс з чохла. Покупцям «armored.com.ua» подобається чохол-накладка - компактний і легкий аксесуар, який захищає торці і задню панель смартфона.

Чохол-накладка виготовляється з ТПУ, полікарбонату і силікону. Ще один популярний варіант захисного аксесуара - «книжка» зі шкіряною обкладинкою. Такий аксесуар амортизує вібрації, отримані при падінні, нейтралізує їх силу.

Шкіряний чохол оберігає пристрій від подряпин, тріщин, потертостей, відколів. М'який шкіряний чохол зручно лежить в руках, не зсковзуючи. Він володіє каркасом із пластику, а також м'якою підкладкою їх велюру, тканини або мікрофібри.

Краща захисна плівка для Galaxy S7 EdgeКупить чехол для Galaxy S7 Edge


Щоб і сенсорний екран був захищеним, рекомендовано купити чохол для Samsung Galaxy S7 Edge в одному комплекті з плівкою. Цей аксесуар тонкий і міцний одночасно, так як проводиться з загартованого полімеру.

Плівка не спотворює якість інформації при відображенні: зображення залишається насиченим і реалістичним, а текст читабельним. Після того, як користувач очистив дисплей від забруднень, витер його насухо, можна фіксувати плівку електростатичним способом. Це означає, що для нанесення аксесуара не використовується клейка база-підкладка.

Аксесуар фіксується відповідно до покроковою інструкцією, саме так результати поклейки стануть якісними і надійними. Після видалення плівки на дисплеї не залишається слідів її присутності, екран буде гладким і рівним. Захисний комплект з чохла і плівки можна замовити в онлайн-режимі магазину Armored. Доставка товару діє по всій Україні: у Луцьк, Київ, Чернігів, Херсон, Київ, Одесу, Тернопіль ...

Аксесуари для Galaxy S7 Edge


Робота з функціоналом смартфона буде комфортніше, а її результати продуктивніше, якщо використовувати оригінальні аксесуари для Galaxy S7 Edge високої якості. Всі аксесуари поділені на умовні групи на підставі виконуваних ними функцій. Наприклад, карта MicroSD і карт-рідер - це аксесуари для роботи з інформацією, її заощадженням і передачею.

Перехідник, дата-кабель - це приладдя використовують для синхронізації пристроїв різного типу. Автодержатель і АЗП використовують користувачі-водії. Стилус з м'яким силіконовим наконечником знадобиться для дбайливого управління сенсорним екраном. Комбінацій аксесуарів може бути безліч, пам'ятайте, що від цього залежить комфорт роботи з функціями свого смартфона!

Вгору