Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Спортивні рукавички

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

На вулиці сніг, дощ і вітер, а в кишені раптово задзвонив телефон? Щоб відповісти на виклик, в такій ситуації доводиться знімати рукавички, намагатися потрапити по дисплею швидко замерзаючими пальцями. Вирішити проблему допоможуть рукавички для сенсорних екранів. Вони не тільки добре зігрівають руки, але і дають можливість віддавати команди тачскріну.  

Що таке сенсорні рукавички і як вони працюють

На перший погляд сенсорні рукавички не відрізняються від звичайних, але в їх складі є струмопровідні нитки, які імітують дотик пальців, гарантуючи передачу сигналу на тачскрін. Завдяки цій особливості можна користуватися гаджетом, що не оголюючи рук. Але контактними властивостями володіють тільки окремі зони рукавички - вони знаходяться на подушечках пальців.  

Різновиди і виробники

Залежно від матеріалу виробництва рукавички для телефону бувають:

  • Флісові. Теплий і зносостійкий варіант, часто має брутальний вигляд.
  • Трикотажні. Відрізняються безшовної структурою, не деформуються в ході експлуатації і відмінно утримують тепло.  
  • Шкіряні. Довговічні, міцні, водонепроникні моделі з овчини і шкури ВРХ.
  • Акрилові. З цього матеріалу робляться бюджетні рукавички, які добре сидять на руці, забезпечують впевнений контакт з тачскріном. 
  • Вовняні. Теплі, комфортні, але вимагають дбайливого догляду.

Рукавички для смартфона пропонуються десятками компаній - від розробників мобільних девайсів до виробників текстилю. Популярністю користуються моделі таких брендів, як:

  • Mujjo. Продукція цього виробника відноситься до преміум-сегменту. На увагу заслуговують шкіряні моделі, здатні працювати в 10-градусні морози і характеризуються стильним виглядом.
  • Under Armour Liner. Марка відома трикотажними моделями, розрахованими на не сильно холодну погоду. Рукавички бренду виглядають стильно, володіють водовідштовхувальним покриттям. Для контакту з тачскріном є накладки на вказівному і великому пальцях.
  • Iglove. Продукція цього бренду має гарний дизайн, який підходить як чоловікам, так і жінкам. За зовнішнім виглядом вони не відрізняються від звичайних рукавичок, завдяки чому при їх носінні незручностей не виникає. 

Де купити сенсорні рукавички

Придбати даний аксесуар за демократичною ціною можна в нашому інтернет-магазині. Великий асортимент дозволяє кожному покупцеві знайти собі відповідний варіант. Ми гарантуємо бездоганну якість кожної пропонованої моделі. Оплатити покупку можна банківською картою або готівкою при отриманні. 

 
Вгору