Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi Mix 2

Кожному щасливому володареві смартфона доводиться замислюватися про те, як убезпечити свій пристрій і надовго зберегти його первісний вигляд. Кращим засобом захисту від пошкоджень є чохол. Однак сучасний ринок пропонує таку силу-силенну різних моделей цього аксесуара, що знайти підходящий варіант досить непросто. Але користуючись нашими порадами, ви легко знайдете те, що вам треба.

Вибираємо чохол для Xiaomi Mi Mix 2

Існують наступні форм-фактори:
· Накладка. Захищає бічні грані і задню панель девайса. Робиться з металу, шкіри, пластика і силікону. Такий атрибут надійно захищає пристрій від подряпин, сколів, потертостей і пом'якшує удари при падінні. Захистити екран допоможе захисне скло або захисна плівка на Мі Мікс 2 .
· Бампер - пластикова або металева рамка, яка кріпиться по краях гаджета. Дана модель відмінно захищає бічні грані телефону, мінімізуючи ризик їх пошкодження. Головний недолік - він не захищає задню частину і екран смартфона. З чохлами для XiaoMi Mi Mix 2 такого плану сумісні захисні протектори.
· Чохол книжка. Прикриває екран, боковини та тильну панель апарату. Вони надійно захищають девайс від будь-яких пошкоджень і надають йому дорогою, строгий вид. Робиться зі шкіри та кожезама. На лицьовій частині деяких моделей є віконце, через яке можна користуватися телефоном. Деякі «книжки» можуть служити підставкою для смартфона.

Чохли для XiaoMi Mi Mix 2 робляться з найрізноманітніших матеріалів: силікону, шкіри, кожезама, тканини, пластика, гуми, металу, дерева, термопластичного поліуретану та комбінованого матеріалу. Розглянемо особливості даних матеріалів.
Силікон відрізняється доступною вартістю. Вони еластичні, здатні пом'якшити удар при падінні. Термополиуретан за своїми властивостями схожий з силіконом, але є щільніше, тому і витривалішими.
З пластика робляться найрізноманітніші варіанти з принтами і без. Це міцний матеріал, який бере всю силу удару на себе.
Шкіра - високоміцний, довговічний матеріал. Шкіряний чохол для Xiaomi Mi Mix 2має респектабельний вигляд. Аксесуар зі шкіри прекрасно поєднується з діловим і класичним стилем. Кожезам близький за своїм виглядом і властивостями до цієї шкірі, але стоїть на порядок дешевше.
Метал є найбільш довговічним і міцним, але в той же час дорогим і кілька громіздким матеріалом.
Іноді один аксесуар виготовляється з декількох матеріалів. Об'єднання властивостей дозволяє отримати більш ефективний захист. Такі протиударні чохли прекрасно підходять для занять спортом, подорожей та інших ситуацій, при яких є ризик падіння девайса.

Секрети правильного вибору

Насамперед вирішите, що вам важливіше - захисні або декоративні властивості. Якщо вам важливий захист - вибирайте «книжку» або протиударний варіант. Бажаючим прикрасити свій девайс краще придивитися до бамперах і накладок.
Обраний чохол для Xiaomi Mi Mix 2 повинен приємно лежати в руках, не ковзати, щільно прилягати до смартфону.
Приміряйте аксесуар на пристрій, щоб переконатися, що його розміри відповідають розмірам гаджета, а його отвори збігаються з роз'ємами пристрою.
Перевірте товар на предмет наявності дефектів. Якщо з нього випадають зайві деталі, а лінії прошивки не рівно, то краще відкладіть таку модель.
Вибирайте продукцію відомих брендів, таких наприклад, як Nillin, Rock, TTX. Відомі виробники вкрай дорожать своєю репутацією і строго стежать за якістю своєї продукції. Тому в даному випадку ризик нарватися на низькоякісний товар мінімальний.

Корисні аксесуари для смартфона Xiaomi Mi Mix 2

З чохлами для XiaoMi Mi Mix 2 розібралися. Але крім них існує безліч інших цікавих товарів, здатних розширити можливості Сяомей Мі Мікс 2. Наприклад, якщо ви любите фотографуватися разом зі своїми друзями, то вам не завадить обзавестися Монопод. Завдяки цим доповненням ви зможете робити якісні фото, не вдаючись до допомоги інших людей. Він володіє висувною конструкцією, його довжина варіюється в діапазоні від 20 см до 1 м. Монопод відрізняється простотою у використанні і незначною масою. Їм легко можна користуватися однією рукою.
Зовнішній додатковий акумулятор стане вашим незамінним помічником у довгих мандрах. З його допомогою ви зможете легко зарядити свій смартфон там, де немає доступу до стандартної електромережі. Для забезпечення безперебійного функціонування смартфона слід попередньо зарядити акумулятор від комп'ютера або електромережі. Після цього можете спокійно відправлятися навіть у тривалу подорож - завдяки зовнішньому додатковому акумулятору ви завжди будете на зв'язку.
Автодержатель дозволять водіям комфортно розмовляти по телефону за кермом або використовувати гаджет в якості навігатора. Вони можуть надійно кріпитися на торпеді авто або вентиляційну решітку і дозволяють регулювати положення девайса так, щоб вам було зручно їм користуватися.
Всі ці та багато інших аксесуари ви можете знайти в інтернет-магазині armored.com.ua.

Немає товарів

Вгору