Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi 5A

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

В даний час на ринку супутніх товарів чохол для Xiaomi Redmi 5a представлений в самих різних форматах і дизайні. Як правильно зробити вибір, підкажуть наші поради.

Критерії вибору чохла для смартфона Redmi 5A

Чохли діляться на такі види:
· Бампер;
· «Книжка»,
· Фліп;
· Накладка.
Найдешевшою і розповсюдженим різновидом є бампер для Xiaomi Redmi 5a - стильна рамка, що прикриває бічні грані гаджета. Робиться з металу, силікону, пластика. Найбільшою надійністю відрізняється металевий бампер.
Чохол книжка для Xiaomi Redmi 5a і фліп захищають девайс з усіх боків і надають йому більш солідний і стильний вигляд. Ці формати складаються з фіксатора для смартфона і передньої панелі, що закриває собою екран пристрою.
Накладка захищає боковини і задню частину пристрою. Вона легко одягається на девайс і знімається з нього. Кришка не обмежує користувача у використанні функцій смартфона, вона подібно бамперу залишає сенсор відкритим. Для забезпечення його безпеки варто додатково купити захисне скло для Xiaomi Redmi 5a або плівку на екран. Найпопулярнішою накладкою є силіконовий чохол. Він здатний захистити від подряпин і пом'якшити удар. Величезний вибір різноманітних малюнків і колірних рішень дозволяє кожному покупцеві знайти модель до смаку.
Протиударні кейси - це окрема категорія накладок, які призначені для тих, чия діяльність пов'язана з ризиком нанесення смартфону важких ушкоджень. Ці вельми громіздкі атрибути максимально ефективно захищають електронний пристрій при падіннях і ударах. Але їх все ж варто застосовувати спільно з екранним протектором.

Актуальні варіанти захисту: наші рекомендації

Чохли можуть забезпечити захист:
· Часткову - окремих частин корпусу пристрою - найчастіше бічних граней і / або тильної частини. Частково захистити апарат можуть відкриті моделі, що відрізняються компактністю і доступною вартістю (наприклад, накладки, бампери).
· Повну - всебічний захист корпусу від будь-яких зовнішніх впливів. На це здатні громіздкі і дорогі закриті кейси, на кшталт «книжки» або флипа.
Вибір типу захисту залежить від того, в яких умовах буде використовуватися телефон. Далеко не завжди потрібна повна захист апарату. Слід відшукати золоту середину між розмірами і оптимальною вартістю з одного боку і безпекою смартфона з іншого.
Перш ніж купити чохол на Xiaomi Redmi 5a, треба спочатку вирішити, що вам важливіше - гарний зовнішній вигляд атрибута або його захисні характеристики.
Аксесуар повинен бути зручним у використанні, не ковзати в руках і щільно прилягати до поверхні корпусу. Його габарити повинні відповідати розмірам гаджета, всі наявні в ньому отвори повинні в точності збігатися з роз'ємами апарату.
Особливу увагу зверніть на якість виконання атрибута. На ньому не повинно бути ніяких дефектів. Всі деталі повинні бути надійно закріплені.
Аксесуар повинен відповідати вашому стилю. У продажу можна знайти велику кількість оригінальних дизайнерських моделей, які зможуть яскраво підкреслити індивідуальність свого власника. При бажанні можна купити чохол для телефону Xiaomi Redmi 5a, зроблений на замовлення - це буде коштувати дорожче, але так ви зможете отримати дійсно ексклюзивний кейс.
Вибирайте мобільні аксесуари від відомих виробників, здатних гарантувати високий рівень якості своїх продуктів.

вибір бренду

До числа найпопулярніших виробників товарів для смартфонів відносяться:
· Love MEI - лідер на ринку аксесуарів для мобільних пристроїв. Головною відмінною рисою кейсів для смартфонів від даного бренду є застосування анодованого алюмінію, що додає їм високу міцність і забезпечує максимальний захист.
· Spigen - відносно молодий південнокорейський бренд, що зарекомендував себе відмінним виробником високоякісних товарів, що відрізняються простотою і строгим дизайном.
· Nillkin - китайський бренд, який виробляє не тільки чохли, але і високоякісні зарядні пристрої, і протектори для екранів. Компанія щороку займає перші місця на престижних міжнародних виставках аксесуарів для мобільних гаджетів.
Ще заслуговують на увагу компанії Rock, TTX, iPaky. Товари від цих виробників можна знайти в інтернет-магазині armored.com.ua.

Вгору