Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Samsung Galaxy A8 2018

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Фахівці інтернет-магазину Armored допоможуть вам підібрати чохол для Samsung A8. А8 2018 це здешевлену варіант відомої флагманської моделі південнокорейського бренду - Galaxy S8, але з більш просунутими фронтальними камерами.

Це ідеальний варіант для тих, хто бажає обзавестися смартфоном з флагманськими фішками, але не може дозволити собі придбати «наворочений» смартфон. Однак скільки б не коштував смартфон, буде вкрай неприємно, якщо через необережність він розіб'ється або подряпати.

Тому слід заздалегідь подбати про безпеку гаджета і купити захисне скло для Samsung Galaxy A8 2018 і який-небудь чохол. Але сучасний ринок пропонує таке розмаїття кольорів, моделей і типів, що просто очі розбігаються. Як же знайти той аксесуар, який оптимально підійде вашій телефону? Давайте розберемося.

Підібрати чохол для Samsung Galaxy A8 (2018)

Існують дві основні категорії чохлів для смартфонів:
· Сумісні з моделлю.
· Універсальні.
У першій категорії є чотири основних форм-фактора:
· Накладка - чохол для Galaxy A8 2018, який захищає бічні грані і задню панель. Легко одягається і знімається з пристрою. Чи не обмежує доступ до функцій апарату, так як залишає вільний доступ до екрану і всіх кнопок і роз'ємів.
· «Книжка» - кейс для всебічного захисту смартфона. Прикриває всі частини пристрою: корпус, торці, дисплей.
· Фліп - також, як і «книжка» покликаний захищати гаджет від пошкоджень з усіх боків. Відрізняється від попереднього типу способом відкриття передньої панелі.
· Бампер 
для Galaxy A8 2018- рамка, яка одягається на бічні грані пристрою, забезпечуючи їм надійний захист при падінні девайса. Має вирізи під бічні клавіші, не обмежує доступ до тачскріну;
Універсальні кейси бувають таким типів:
· Футляр - компактний, досить комфортний і дешевий атрибут з хлястиком, який утримує девайс і допомагає діставати його.
· Сумка - по краях оснащена застібкою-блискавкою. Вона проста в експлуатації, проте для вилучення доводиться весь час смикати замок, що мало зручно.
· Кобура - стильний аксесуар для чоловіків. Володіє особливим кріпленням, за допомогою якого його можна закріпити за штани. Наявність магнітної застібки дає можливість утримувати апарат при ходьбі і навіть бігу.
· Екстремальний чохол - атрибут, створений спеціально для тих, хто веде активний спосіб життя. Його конструкція являє собою глухий кейс без отворів, в який поміщають телефон. Він здатний забезпечити відмінний захист від бруду, води, пилу, ударів при падінні, проте при цьому відчутно збільшує габарити гаджета.
На ринку можна знайти масу різноманітних моделей кейсів, прикрашених всілякими елементами декору: зображеннями, розписом, стразами і ін. Тому чохол - це не тільки захисний аксесуар, але і атрибут, який допомагає виділитися.
Всі чохли на Samsung Galaxy A8 2018 гарні по-своєму, але краще все-таки віддавати перевагу тим, які сумісні з вашим пристроєм. Тоді не доведеться піддавати девайс небезпеки, якщо потрібно зробити дзвінок, зробити фото та ін. Універсальні чохли корисні тільки при транспортуванні смартфона.

Чохол книжка для Galaxy A8 2018

Чохол на Samsung Galaxy A8 2018 формату «книжка» - найбільш надійний аксесуар. Телефон легко і надійно фіксується до його основи і прикривається передній відкидною панеллю. Такий кейс надійно захищає смартфон практично від усіх зовнішніх загроз, включаючи навіть падіння на асфальт з великої висоти, і при цьому не обмежує користувача у використанні функцій пристрою.
Крім того «книжки» є максимально практичними аксесуарами. Вони можуть трансформуватися в підставку, мати кишені для зберігання пластикових карт і візиток. Зустрічаються моделі з віконцями, що дозволяють приймати виклики, переглядати час і користуватися іншими функціями апарата, не відкидаючи передню панель.

 
Вгору