Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P Smart Pro / Honor 9X (China)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Які захисні аксесуари потрібні для Huawei P Smart Pro

Забезпечити безпеку смартфону дозволить захисний чохол для Huawei P Smart Pro і захисне скло. Ці аксесуари можна придбати в інтернет-магазині armored.com.ua і можуть бути доставлені в будь-яке місто України. Ми співпрацюємо з компаніями, які випускають якісні товари з чудовими захисними властивостями. У нас можна купити чохол книжку Nillkin з якісної синтетичної шкіри, протиударний накладку від iPaky, Суперміцна захисне скло від Mocolo.

Поради щодо вибору захисного кейса

Шкіряний чохол-книжка - це, як правило, класичний аксесуар без зайвих декоративних елементів. Він впишеться в діловий стиль господаря, підійде під вечірню сукню або строгий чоловічий костюм. Конструкція кейса передбачає повне приховування апарату і його захист від появи потертостей і подряпин.

Накладки не прикриває екран, вони захищають торці і задню панель смартфона. Найпопулярніший варіант формату «накладка» - силіконовий чохол. Він може мати однотонну забарвлення або якийсь принт, що дозволяє власнику Huawei P Smart Pro вибрати модель на свій смак. Силікон або Термополиуретан амортизують удари, перешкоджають ковзанню апарату в руках користувача, що цінується практичними людьми.

Протиударні чохли сьогодні на піку популярності. Вони забезпечують максимум захисту за рахунок використання двох матеріалів - Термополиуретан і полікарбонату.

Як вибрати захисне скло на смартфон Хуавей P Смарт Про

При виборі екранного протектора варто звернути увагу на:

  • ступінь заокруглення країв;
  • наявність кольоровий рамки;
  • спосіб фіксації.

Якщо краї закруглені зі ступенем 3D і більш, значить захисне скло буде повністю покривати фронтальну частину смартфона, не залишаючи зазорів з боків. Наявність кольорової рамки забезпечить непомітне перебування аксесуара на екрані. Скло може фіксуватися за допомогою:

  • клею, який поміщений в тюбик і продається разом з аксесуаром;
  • електростатики;
  • клейової основи, яка вже присутня на протекторі.

Якщо досвіду застосування захисного скла у вас немає, то радимо купувати аксесуар з електростатичним способом фіксації. В такому випадку можна буде підчепити скло, якщо воно було неправильно докладено до екрану.

Вгору