Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone XS Max (6.5")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Купити чохол для iPhone XS Max - першочергове завдання, адже деколи втримати 6.5-дюймовий апарат буває складно. А правильно підібраний захисний кейс зможе запобігти ковзання і відповідно мінімізувати число випадкових падінь. Розглянемо, які чохли найбільше підійдуть для нового айфона.

Кращий кейс для iPhone XS Max

Чохол з натуральної шкіри для iPhone XS Max - стане відмінним доповненням. По-перше, шкіряний матеріал стійкий до ковзань і не зберігає відбитки пальців. По-друге, такий аксесуар виглядає багато, що ідеально доповнить дорогий гаджет. Але варто зауважити, що чохол книжка - це не наймудріше рішення. Конструкція чохла-книжки може істотно збільшити і без того великий апарат в габаритах, на шкоду розмірів можна вдатися до меншого захисту смартфона

Радимо віддати перевагу шкіряній накладці мінімальної товщини. Однак конструкція чохла типу «накладка» не захищає екран смартфона, тому в додаток до накладки рекомендуємо купити захисне скло для айфона 10S Max. Скло убезпечить тачскрін від появи подряпин, потертостей і навіть тріщин, навіть якщо пристрій впаде на підлогу екраном вниз.

Великому смартфону потрібно багато заряду, тому можна придбати акумуляторний чохол для айфона. Він дозволить не залишитися без зв'язку в самий невідповідний момент. В цілому повного заряду акумулятора XS Max вистачає на 25 годин розмов, але якщо ви відправляєтеся в подорож, то не зайвим буде мати під рукою додаткові мА-годинник. З акумуляторним чохлом не потрібні ніякі кабелі - просто надягніть аксесуар на телефон і користуйтеся ним в звичному режимі.

Купити потрібні аксесуари для великого айфона можна в інтернет-магазині armored.com.ua. У нашому каталозі представлені кращі супутні товари для безпечного і комфортного використання мобільних девайсів. Будемо раді бачити вас в числі наших клієнтів!

Вгору