Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Samsung Galaxy S10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Samsung Galaxy S10 захистить смартфон від тріщин, сколів, потертостей і подряпин в ході щоденної експлуатації.

Як захистити смартфон від небажаних пошкоджень


На першому місці за популярністю - шкіряний чохол. Він виглядає солідно і здатний ефективно захистити гаджет від пошкоджень. З шкіри виготовляється чохол-книжка, фліп, накладка.

Аксесуар-книжка і фліп-кейс захищають корпус і екран. Накладка - тільки корпус. Доступні варіанти зі штучної і натуральної шкіри. Різниця між ними у вартості, а також зносостійкості. Синтетичний матеріал, як правило, швидше отримує потертості. Але термін зносу накладки в більшій мірі залежить від умов експлуатації, а не якості матеріалу. Обидва типи шкіри відмінно амортизують удари. Це сприяє захисту внутрішніх компонентів від сильних пошкоджень в момент падіння телефону.

Якщо вибирати між накладкою і «книжкою», то пам'ятайте, що останні можуть виконувати додаткові функції:

Технологія Sleep Mode автоматично дає змогу встановити активний або сплячий режим при відкритті і закритті обкладинки.
Технологія Smart Cover дозволить відповідати на вхідні дзвінки, не відкриваючи кейс.
Наявність кишень забезпечить зручність зберігання візиток і пластикових карт.
Трансформація в підставку звільнить від потреби постійно тримати смартфон в руках під час перегляду фільмів.


Серед накладок теж є багатофункціональні кейси. Протиударний чохол для Samsung Galaxy S10 може бути оснащений кільцем-утримувачем. Цей елемент робить носіння гаджета безпечніше і виконує роль підставки.

Аксесуари для захисту сенсорного екрану


Шкіряні, пластикові, силіконові, TPU чохли можна купити в інтернет-магазині Арморед. У нас же продається скло і захисна плівка для Galaxy S10. Навіть якщо ви купили фірмовий чохол, не нехтуйте покупкою екранного протектора. Він не вплине на працездатність тачскрін, але дозволить заощадити гроші на заміну розбитого екрану.

Вгору