Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Samsung Galaxy S10 Lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

В інтернет-магазині Armored захисний чохол для смартфона Самсунг S10 Лайт представлений в двох популярних форматах: «книжка» і «накладка». В асортименті продукція відомих торгових марок і початківців виробників.

Чохол для Самсунга S10 Lite: який він повинен бути?


Захисні кейси виготовляються з різних матеріалів і їх поєднань. Переважно використовуються:

- шкіра;
- Термополиуретан;
- полікарбонат;
- метал;
- силікон;
- загартоване скло.
Кожен матеріал має свої здібності: амортизувати удари, перешкоджати ковзанню, відштовхувати відбитки і т.д. Максимальний захист забезпечують кейси виготовлені з декількох матеріалів. Найбільш популярні поєднання:

- TPU + PC;
- TPU + Glass.
Чохли-книжки прикривають корпус і екран смартфона. Накладка - тільки торці і задню панель. Вибір форм-фактора варто робити виключно з особистих уподобань. Купуючи накладку, купите захисне скло для дисплея, так ви зможете організувати безпеку гаджету з усіх боків.

Сучасні чохли покликані не тільки захищати смартфон, але і робити роботу з ним максимально комфортною. Деякі кейси трансформуються в підставку, мають металеву пластину для швидкої фіксації девайса на магнітному Автодержатель, оснащені додатковим акумулятором, мають кишеню для зберігання пластикових карт, візиток, грошових купюр.

Як купити чохол для Samsung Galaxy S10 Lite


Купити шкіряний чохол-книжку або протиударний накладку можна, не виходячи з дому:

- на сайті інтернет-магазину Арморед;
- через зворотний дзвінок;
- по телефону в робочий час;
- в соціальних мережах на офіційних сторінках.
У нашому магазині представлені не тільки чохли, а й інші корисні аксесуари (навушники, карти пам'яті, зовнішні акумулятори та ін.). Робіть свій вибір, ми чекаємо на ваші замовлення!

Вгору