Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi Go

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для Xiaomi Redmi Go вибирається по сумісності. Якщо кейс виготовлений в точній відповідності з розмірами екрану, корпусу пристрою, місцем розташування його функціональних елементів, то він не тільки захистить гаджет від пошкоджень, а й дозволить їм безперешкодно користуватися.

Який захисний кейс для смартфона вибрати?

Чохол-бампер ефективно захищає торці від відколів і подряпин. При цьому передня і задня панелі пристрою залишаються у вільному доступі для пошкоджень.

Для більш ефективного захисту варто купувати накладку. Вона прикриває задню панель і бічні грані гаджета.

Максимальну ступінь безпеки гарантує «книжка» або фліп чохол для Редмен Мі Го. Шкіряна обкладинка збереже в цілості сенсорний екран, а міцний каркас збереже від пошкоджень корпус смартфона.

Сенсорний екран: як його захистити

Найбільш крихкий компонент смартфона - сенсорний дисплей. Не кожен чохол впорається з його захистом. Тому рекомендуємо докупити захисне скло або плівку.

Захисна плівка з міцністю 3Н захистить тільки від дрібних механічних пошкоджень (подряпин і потертостей). Захисне скло міцніше в 3 рази, і воно гарантовано захистить дисплей від тріщин і сколів. На сайті armored.com.ua ви можете придбати обидва варіанти, щоб випробувати їх міцності якості на практиці.

Вибираючи захисні аксесуари, звертайте увагу на виробника. Оригінальний чохол Nillkin для Redmi Go стане відмінним варіантом для забезпечення безпеки вашого смартфона. Виробник випускає якісні товари для смартфонів, серед них ЗУ всіх видів, підставки, тримачі, п ротектори для екрану і ін. В інтернет-магазині Арморед представлені товари і інших фірм. Робіть свій вибір і оформляйте замовлення з доставкою по Україні.

 
Вгору