Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для смартфона Sony. Захисне скло, бампера/накладки та плівки.

Чохол Sony Ericsson як невід'ємний аксесуар

В епоху, коли практично будь-яка річ стає доступною, починаєш цінувати дрібниці. Серійне виробництво як таке уніфікує річ, а щоб її персоніфікувати існують аксесуари - речі, що надають особливий шарм, шик, підкреслюють стиль її власника. Саме такою стильною річчю є чохол Sony Ericsson, який водночас служить надійним захистом вашого мобільного помічника від падінь та ударів, впливів довкілля, подряпин. Брендові чохли Sony Ericsson виготовлені зі шкіри, з використанням найякісніших матеріалів, сучасних технологій пошиття та з урахуванням найменших вимог до функціональності. Французька марка чохлів Noreve представлена ​​в нашому магазині шкіряними люксовими чохлами Sony Ericsson, ідеально підігнаними до кожної моделі мобільного телефону. Шкіряні чохли Melkco, створені за останніми технологіями, у них відсутня магнітна застібка, яка, як показали дослідження компанії, негативно впливає на функціональність апарату. Крім стильних шкіряних чохлів на сайті є великий вибір силіконових чохлів Sony Ericsson, а також чохли TPU, що підкреслюють вашу індивідуальність. Різні кольори силіконових та міцних TPU чохлів дозволять змінювати одяг вашого телефону в залежності від вашого стилю одягу та настрою. Шкіряні чохли Sony Ericsson – надійний захист вашого комунікатора.

Плівка та стілус Sony Ericsson

Пил та відбитки пальців негативно впливають на якість екрану. Крім того, через дрібні частинки пилу при постійному контакті екрана з пальцями на ньому залишаються мікроушкодження, що згодом погіршують користувальницькі якості телефону. Щоб цього не сталося, фахівці радять використовувати захисну плівку Sony Ericsson, яка захистить ваш екран від негативного впливу. Якості плівки такі, що вона не порушується навіть у разі грубої механічної дії і таким чином ви зможете бути на 100% впевненим у тому, що ваш екран надійно захищений. Наклеїти захисну плівку Sony Ericsson можна в домашніх умовах за кілька хвилин, дотримуючись детальної інструкції від виробника. Прозорість та властивість плівки такі, що ви не помітите найменшого погіршення зображення або труднощів при роботі з екраном пальцями або стілусом Sony Ericsson. Придбати захисну плівку, а також стілус Sony Ericsson можна в будь-якому місті України – наша служба доставки доставить потрібний вам товар в будь-яке місто. Ми працюємо як із великими обласними центрами, так і з малими містами. Ми надсилаємо замовлення у Вінниця, Дніпропетровськ, Донецьк, Житомир, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Київ, Кіровоград, Луганськ, Луцьк, Львів, Миколаїв, Одеса, Полтава, Рівне, Сімферополь, Суми, Тернопіль, Ужгород, Харків, Херсон, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Чернівці та у невеликі міста.

Заряджання та акумулятор Sony Ericsson

Вам набридло постійно заряджати вашу батарею, що сів, або вам потрібен додатковий акумулятор підвищеної ємності Sony Ericsson? А може бути вам потрібна зарядка Sony Ericsson або автомобільна зарядка Sony Ericsson? Ці та багато інших аксесуарів можна купити у нас. Крім того, для тих, хто використовує свій телефон як gps-навігатор, дуже доречним буде автомобільний власник Sony Ericsson, за допомогою якого можна закріпити телефон на зручному видному місці і відстежувати маршрут, пробки та іншу потокову інформацію під час руху.

Вгору