Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A10

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Для чого потрібен захисний чохол на смартфон?


Зберегти смартфон від тріщин, потертостей, подряпин і відколів допоможе всього один аксесуар - чохол. Якщо чохол для Samsung Galaxy А10 зроблений в точній відповідності з конструкцією апарату, зберігається миттєвий доступ до будь-якої функції. Чи не доведеться витягувати пристрій назовні, щоб написати і відправити смс, подивитися цікавий фільм онлайн, зарядити акумулятор.

Якщо хочеться, щоб аксесуар-захисник був легким, то TPU чохол підходить за цим критерієм. Найчастіше він зроблений в форм-факторі «накладки», який реалізує захист задньої панелі і бічних частин корпусу. Чохол-накладка майже не збільшує ваги і параметрів пристрою, для якого призначений.

Підбираючи чохол Cамсунг А10, можна звернути увагу на «книжку». Її конструкція передбачає захист апарату з усіх боків. І екран, і корпус пристрою будуть у повній безпеці. Найчастіше всередині такого протектора каркас з пластика або силікону, що фіксує пристрій. Лицьова панель прикривається обкладинкою зі штучної або натуральної шкіри. Вона амортизує удар при падінні, розподіляючи його силу рівномірно по всій своїй поверхні.

Шкіряний чохол-книжка може трансформуватися в підставку завдяки згинанню обкладинки або спеціальній підніжці на задній частині. Протектор такого типу може бути оснащений функцією Smart Cover і Sleep Mode.

Ефективний засіб захисту сенсорного екрану


Якщо пристрій захищає протектор типу бампер для Cамсунга А10, доведеться самостійно подбати про безпеку екрану. Чохол такого формату - тонка рамка, яка одягається на бічні грані мобільного корпусу. Захисне 3D скло збереже крихкий сенсор в цілості, навіть якщо смартфон впаде на підлогу. Воно стійке до ударів, його важко деформувати. При руйнуванні скло не утворює гострих кутів і сколів, тому що загартоване на високій температурі.

Є й альтернатива - плівка, яка буває матовою і глянсовою. Обидва варіанти протекторів на екран не заважають роботі з сенсором. Його чуйність на торкання залишиться колишньою. Якість інформації на екрані буде доступним для сприйняття. Кольори і відтінки збережуть яскравість, насиченість. Після видалення скла та плівки на екрані смартфона не залишиться слідів їх присутності. У каталогах Armored вийде зібрати повний набір інструментів, за допомогою яких смартфон стане досконалішим, а робота з ним цікавіше і продуктивніше!

Вгору