Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi 7

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захист смартфона від пошкоджень

Для всіх користувачів актуальним є питання про захист смартфона від деформації і поломок. Чохол для Xiaomi Redmi 7 здатний реалізувати захисну функцію по максимуму. Він збереже пристрій від відколів, тріщин, подряпин і потертостей, подряпин і інших пошкоджень.

Якщо чохол для Сяомей Редмен 7 виконаний в точній відповідності з конструкцією мобільного пристрою, доступ до всіх функцій залишається вільним. Щоб відправити набране повідомлення, не доведеться виймати смартфон назовні. Це саме можна сказати до дзвінків, прослуховування музики і іншим можливостям апарату.

Найлегший чохол для Xiaomi 7 - «бампер» і «накладка». Перший варіант захищає тільки бічні частини корпусу, а другий ще задню панель. Протектори обох типів не збільшують габарити і вага смартфона.

Протектор-книжка збереже від пошкоджень відразу всі частини корпусу + мобільний екран. Найчастіше обкладинка такого аксесуара шкіряна, тому амортизує удар при падінні, зменшуючи його силу. Чохол такого типу трансформується в підставку згинанням обкладинки.

Способи убезпечити сенсорний екран

Якщо чохол-накладка або бампер на смартфон захищає його від пошкоджень, настійно рекомендується використовувати плівку або скло. Так захищеність стане на 100% ефективною.

Захисне скло для екрану особливо міцне, витримує навіть падіння з висоти людського зросту. Воно не кришиться на гострі відколи при деформації. З'являється сітка тріщин, що видаляється з пристрою цілим пластом. Скло прозоре, глянсове, від чого зберігається чіткість і реалістичність зображення, насиченість його квітів.

Плівка тонша, наноситься на сухий, чистий екран пристрою на клейову основу. Після видалення аксесуара на лицьовій панелі смартфона не залишається липких слідів. Екранний протектор безслідно знімається при необхідності.

На сайті магазина armored.com.ua можна придбати оригінальний чохол Nillkin на смартфон, а також аксесуари інших типів і брендів. Тут є все, щоб зробити мобільний пристрій і роботу з його функціями краще і продуктивніше!

 
Вгору