Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei Y6 Pro (2019)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Необхідні аксесуари для захисту смартфона

Щоб зберегти смартфон і його компоненти в цілості, знадобиться чохол належної якості. Оригінальний по сумісності з пристроєм чохол для Huawei Y6 Pro (2019) захищатиме його від руйнувань, не заважаючи роботі з функціоналом пристрою. Він обладнаний вірно розташованими прорізами під кнопки і функціональні отвори апарату. Саме тому доступ до мобільного камері, телефонних дзвінків, смс-переписці і іншим діям залишається відкритим.

Протектор збереже пристрій від формування тріщин, потертостей, відколів і вм'ятин. Залежно від формату чохла змінюється інтенсивність захисту, що надається. Найнадійніший варіант - чохол-книжка для телефону Huawei Y6 Pro. Він піклується відразу про всі деталі пристрою, його корпусі і екрані. Конструкція такого аксесуара складна, з двох компонентів. Обкладинка шкіряна, з натурального матеріалу або синтетики. Штучний варіант більш стійкий до деформації, а ще коштує дешевше. Шкіряна обкладинка амортизує удар при падінні, зменшуючи силу його впливу на пристрій.

Смартфон фіксується всередині «книжки» в каркасі з пластика, силікону або Термополиуретан. Гладкий зсередини, протектор безпечний у використанні, не залишає на пристрої слідів своєї присутності. Він легко надівається на апарат, швидко знімається при необхідності. Щоб читати книги було зручніше, чохол-книжка перетворюється в підставку. Чи не доведеться притримувати апарат в руках, він буде встановлений в потрібному положенні. Є й інші варіанти захисного чохла - «накладка», «бампер», «фліп» - кожен відрізняється власним набором переваг.

Сенсорний екран і турбота про його безпеку

Якщо користувач вибрав чохол-бампер (тонка рамка з боків мобільного корпусу), доведеться окремо придбати протектор на сенсорний екран пристрою. Ним може стати захисне скло для Хуавей Y6 Про. Міцне, загартоване на високій температурі, воно збереже апарат від руйнувань навіть при падінні. Скло не кришиться на гострі частинки, а знімається з пристрою цілим пластом (в разі серйозного пошкодження).

На сайті магазина Armored можна придбати шкіряний, пластиковий, силіконовий чохол для свого пристрою, а також доповнити обраний протектором набором сумісних з ним аксесуарів. Так пристрій стає краще, а робота з ним цікавіше!

Вгору