Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A20

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол на смартфон: різновиди, особливості


Користуватися чохлом варто для того, щоб зберегти мобільний пристрій т відколів, подряпин, потертостей, тріщин. Якщо чохол для Samsung Galaxy A20 виконаний відповідно до конструкції смартфона, він називається оригінальним по сумісності з ним. Такий аксесуар гарантує миттєвий доступ до будь-якої функції апарату. Щоб відправити повідомлення, створити замітку, зіграти в гру, зателефонувати, не знадобиться виймати смартфон назовні.

Найбільш надійний в плані надання захисту - чохол книжка зі шкіряною обкладинкою. У разі падіння він амортизує отриманий удар, зменшуючи силу його впливу на компоненти пристрою. У нього можуть бути додаткові функції, такі як трансформація в підставку, Sleep mode, Smart cover.

Силіконовий чохол Самсунг A20 захищає частково. це «накладка», що фіксується на торці і задню панель апарату. Металевий «бампер» - це тонка рамка на бічних частинах корпусу смартфона яка не зможе захистити дисплей і тильну сторону від подряпин і пошкоджень - але прекрасно захищає бічні частини смартфона.

Захист сенсорного екрану пристрою


Якщо користувач вибрав силіконовий чохол формату «накладка» або легкий бампер, варто окремо подбати про сенсорному екрані. Через особливої ​​конструкції цих чохлів екран залишається неприкритим. Тому потрібно вибрати між склом і плівкою для реалізації захисту цієї частини смартфона.

Скло більш міцне, жорстке, витримує навіть падіння. Його важко зруйнувати, а при деформації не з'являється гострих відколів. Формується сітка тріщин, яка знімається з апарату цілим пластом. Захисне скло 3D захищає сенсор ще краще, воно плавно заокруглені на кутах, покриває всю лицьову панель апарату.

Плівка тонша, буває матовою і глянсовою. Обидва варіанти на заважають роботі екранного сенсора. Зберігається швидкість реакції на торкання, а також насиченість, барвистість відображається на екрані інформації. Вибирайте необхідний інструмент для більш комфортної та продуктивної роботи з функціоналом свого смартфона!

Вгору