Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Huawei Honor 10i

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол, що зміцнює конструкцію смартфона

Навіщо потрібен чохол для Honor 10i? Цей аксесуар важливий для збереження смартфона. Протектор захистить пристрій від забруднень, тріщин, потертостей і сколів.

Головне, щоб чохол був оригінальним по сумісності з конструкцією пристрою. Тоді не доведеться виймати апарат назовні, щоб відправити повідомлення, створити замітку, подивитися відео в мережі або зателефонувати. Функції пристрою відкриті для вільного використання. Протектори бувають різними за форматом. Популярний серед користувачів аксесуар формату «книжка». Він оберігає від руйнувань відразу всі частини корпусу + екран. Шкіряна обкладинка такого аксесуара амортизує удар при падінні.

Для захисту смартфона ідеально підходить захисний кейс. Пристрій вставляється в нього, після чого робота з ним стає безпечною при будь-яких обставинах. Протектор формату «накладка» проводиться з пластика, ТПУ або силікону. Чохол надівається на задню панель і бічні частини пристрою, відрізняється особливою легкістю.

Фліп чохол для Хонор 10i, як і «книжка», захищає відразу всі частини пристрою, включаючи його екран. З таким протектором не потрібно окремо піклуватися про безпеку сенсора. Якщо був обраний металевий «бампер» або накладка, лицьова панель смартфона залишається вразливою

Як зробити екран пристрою міцніше

Необхідно використовувати протектор для екрану. Існує два види захисту: плівка і скло.

Полімерна плівка дуже тонка, може бути глянсовою або матовою. Вона захистить від подряпин.

Загартоване скло на Хонор - надміцне, тому витримує навіть сильні удари. Скло не розколюється на гострі частинки при руйнуванні, що робить використання такого аксесуара безпечним.

У каталогах онлайн-магазину можна придбати оригінальний чохол Nillkin для Honor і інші важливі інструменти для роботи з пристроєм. Успіхів у виборі!

Вгору