Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A2 Core

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Інтернет-магазин Арморед пропонує купити захисний чохол на смартфон Самсунг А2 Core з доставкою по містах України. Цей аксесуар здатний уберегти девайс від подряпин, відколів, потертостей.

Що краще фліп чохол або чохол-книжка?

Фліп і «книжка» - це два варіанти захисних чохлів закритої конструкції. Вони мають передню панель, яка прикриває екран, і задню панель, до якої кріпитися фіксатор для смартфона. Різниця між форм-факторами в способі відкриття. У флипа передня панель відкидається вниз, а «книжка» відкривається в сторону.

Якщо говорити про ступінь безпеки, яку забезпечують ці чохли, то фаворита неможливо виділити. Але «книжки» можуть виконувати ряд додаткових функцій, за що вони і цінуються користувачами. Якщо купити чохол книжку, можна отримати і зручну підставку для смартфона, і гаманець для зберігання банківських карт. Таким чином чохол-книжка для телефону Самсунг є більш практичним придбанням.

Секрети всебічного захисту смартфона

Якщо вам не підходить чохол-книжка, ви вважаєте її громіздкою і незручною у використанні, тобто альтернатива. Домогтися всебічної захисту смартфона можна з чохлом-накладкою, якщо доповнити її захисним склом для екрану.

Силіконовий чохол на Самсунг А2 Core коштує дешевше шкіряного аксесуара формату «книжка». Але він також амортизує удари, перешкоджає ковзанню апарату в руках користувача, захищає торці і задню панель від появи подряпин, відколів, потертостей.

Чохол-накладка може бути прозорим або з принтом, виконаним зі шкіри, пластика, загартованого скла і їх поєднань. Спеціальні протиударні моделі мають посилену конструкцію з застосуванням полікарбонату або металевих вставок. В інтернет-магазині представлені чохли на будь-який смак на різні випадки життя. Крім того, на сайті можна замовити захисне скло для Samsung Galaxy A2 Core за прийнятною ціною.

Вгору