Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для OnePlus 7 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Інтернет-магазин armored.com.ua пропонує широкий асортимент захисних аксесуарів для мобільних телефонів. На сайті може бути замовлений чохол і плівка для екрану на OnePlus 7 Pro, які захистять смартфон від подряпин, відколів і потертостей.

Вибираємо захисний кейс на кожен день

Для безпечного щоденного використання свого мобільного гаджета вибирайте зручний чохол з вирізами під всі кнопки і роз'єми апарату. Універсальний кейс не підійде, навіть якщо він буде гарантувати надпотужну захист. Захисний аксесуар повинен бути сумісний з моделлю пристрою, щільно фіксуватися на ньому і не обмежувати його функціонал.

Сумісні з OnePlus 7 Pro чохли випускаються в декількох форматах. Наш магазин пропонує широкий вибір накладок і чохлів-книжок. Захисний TPU чохол-книжка для OnePlus 7 Pro виготовляється із синтетичної шкіри на основі термополиуретан. Візуально від натуральної шкіри не відрізнити. Такий кейс амортизує удари і захищає від пошкоджень як корпус, так і екран смартфона. В інтернет-магазині Арморед ви можете придбати шкіряний чохол Nillkin на OnePlus 7 Pro з серії Qin або Sparkle.

Накладки захищають торці і задню панель смартфона, залишаючи сенсорний екран у вільному доступі. У них може бути спеціальний бортик, який запобігає зіткнення передньої панелі з будь-якою поверхнею, але це не гарантія безпеки сенсора. Щоб захистити дисплей від пошкоджень, рекомендуємо купити гнучке захисне скло.

Чохли спеціального призначення

Крім кейсів, які можуть використовуватися кожен день, ми пропонуємо ряд спеціальних аксесуарів. В їх число входять водонепроникні чохли, чохол-акумулятор, ударостійкий чохол-підставка для Онеплюс 7 Про. Вони стануть в нагоді на відпочинку, під час подорожі, на пікніку за містом.

Замовити товари, представлені в нашому каталозі, можна онлайн або за телефонами в робочий час.

Вгору