Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Asus ZenFone 6

Купуйте захисний чохол для Asus Zenfone 6 на Арморед

Смартфон Asus Zenfone 6 отримав досить стильний корпус, подвійну камеру, що злегка випирає, і багато різних функціональних «фішок». Зберегти красу та працездатність цього телефону можна, якщо купити чохол-книжку. Шкіряний аксесуар перешкоджає ковзанням апарату, амортизує удари, трансформується у підставку, захищає корпус та екран від механічних пошкоджень.

Не любите книжки? Вважаєте їх габаритними та незручними? Тоді ви можете купити чохол Асус Зенфон 6 формату «накладка». Кейс такої конструкції прикриває лише задню панель смартфона, залишаючи вільний доступ до тачскрину. Накладки із силікону мають товщину всього 1 мм, а протиударні моделі – 2 мм.

У нашому магазині великий асортимент кейсів, сумісних із телефоном Зенфон 6. Кожна модель має свої переваги, дізнатися про які ви можете з картки товару.

Не забудьте купити захисне скло для Асус

Захисного чохла недостатньо, щоб гарантувати повноцінний захист смартфону. Потрібно купити другий за ступенем важливості аксесуар – захисне скло. Його клеять на екран із метою захисту сенсорної панелі від ударів. На ринку супутніх товарів представлена ​​досить велика кількість екранних протекторів, але не однаково добре справляються зі своїми обов'язками. Оптимальне співвідношення ціни та якості демонструє захисне скло компанії Нілкін. Під цим брендом випущено кілька моделей протекторів з різним ступенем заокруглення країв, кольоровими рамками і без них.

Купити захисне скло Nillkin на Asus Zenfone 6 можна в інтернет-магазині armored.com.ua. Ми пропонуємо доставку містами України, а також можливість самовивезення товару з роздрібних точок міста Київ. На нашому сайті постійно проводяться різноманітні акції, які дозволять вигідно купити потрібну продукцію для безпеки вашого смартфона.

Немає товарів

Вгору