Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P smart Z

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захисний чохол для Huawei P Smart Z потрібно купити не тільки з естетичних міркувань, щоб виглядати модно і трендово. Основна мета - захистити смартфон від подряпин, відколів і потертостей. При настанні епохи безрамкових дисплеїв мобільні девайси стали ще більш уразливими до пошкоджень - удар телефону кутом корпусу може привести до появи павутини тріщин на екрані.

Як захистити свій смартфон?

Пропонуємо вам кілька варіантів захисту Хуавей P Смарт Z:

Купити чохол книжку.
Придбати протиударний чохол і захисну плівку.
Поєднувати чохол-накладку з захисним склом.
Шкіряний чохол формату «книжка» захищає корпус і екран смартфона від подряпин і потертостей, амортизує удари, перешкоджає ковзанню гаджета в руках користувача. Найпопулярніші моделі: Clear View Standing Cover, Dux Ducis, Four-leaf Clover. Всі три варіанти трансформуються в зручну підставку, а останні дві «книжки» ще мають кишені під візитки і банківські картки.

TPU протиударний чохол - це недорога, але ефективна захист від падінь. Термополиуретан поглинає ударну хвилю, мінімізуючи її вплив на смартфон. М'який матеріал зберігає цілісність пристрою і його працездатність. Найпопулярніші протиударні чохли-накладки: TPU + PC чохол Immortal, Serge Ring, Transformer Ring. Останні два варіанти оснащені кільцем-утримувачем, яке також можна використовувати в якості підставки. А ще в них є металева пластина для фіксації смартфона на магнітному Автодержатель. На додаток до цих чохлів рекомендуємо купувати захисну плівку Nillkin Crystal.

Ефективний захист Безрамковий смартфону забезпечить пластикова накладка GKK LikGus 360 градусів, що прикриває всі частини пристрою, крім екрану. Якщо ж до нього купити захисне скло на смартфон Хуавей P Смарт Z, то можна назавжди забути про наслідки ударів.

Вгору