Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei Y5 (2019)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захисне скло - незамінна річ для Huawei Y5 2019 року

Huawei Y5 (2019) - перший телефон, який отримав корпус з обробкою зі штучної шкіри. На перших порах його навіть можна не укладати в захисний чохол. Але захисне скло для смартфона Хуавей Y5 (2019) необхідно вже з перших хвилин використання гаджета. Скло захистить екран від подряпин, тріщин і ударів. Олеофобное покриття скла буде відштовхувати відбитки і дозволяє безперешкодно ковзати пальцю по тачскріну.

Коли потрібен чохол-книжка для телефону Huawei Y5 (2019)

Силіконовий чохол потрібен, коли шкіряний матеріал корпусу Huawei Y5 вже неабияк потерся або зносився. Чохол формату «накладка» прикриє задню панель смартфона і дасть можливість освіжити його дизайн. Різноманітність забарвлень і принтів зроблять девайс привабливим і більш функціональним.

Чохол-книжку рекомендуємо купувати для забезпечення комфортної експлуатації гаджета. Трансформація такого кейса в підставку дасть можливість дивитися фільми або спілкуватися по відеозв'язку, розташувавши смартфон перед собою. Наявність кишені на передній панелі - це запорука зручного зберігання візиток і банківських карт. Якщо в чохлі реалізована функція Sleep Mode, то при закритті «книжки» телефон буде переведений в сплячий режим автоматично.

При покупці чохла звертайте увагу на бренд. Не женіться за занадто низькими цінниками.

Захисний чохол Nillkin для Huawei Y5 (2019) - це оптимальне поєднання ціни та якості. В інтернет-магазині armored.com.ua продаються силіконовий чохол серії Nature, а також чохли-книжки Sparkle і Qin від цього виробника. В каталозі є і інші товари торгової марки Ніллкін: бездротові зарядні пристрої, кабелю, навушники. Але найбільш ходовим товаром є захисні скла і плівки Nillkin. Вони забезпечують якісний захист сенсорного екрану. Є моделі з покриттям анти-шпигун, які забезпечують конфіденційність користувача смартфона.

Вгору