Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi 9T

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
З перших днів використання Xiaomi Mi 9T багато користувачів надягають на нього силіконовий чохол. Але пізніше воліють купити чохол книжку або накладку, що забезпечують більш ефективний захист смартфону.

                                                Чохол-книжка для телефону Xiaomi Mi 9T: переваги
Чохол-книжка - це дві шкіряні панелі і фіксатор для телефону між ними. Така конструкція гарантує захист корпусу і екрану. Щоб скористатися функціями гаджета, досить відкрити чохол, виймати пристрій не потрібно. Під все кнопки, роз'єми, камери, динаміки в 
чохлі передбачені вирізи.
Більшість моделей чохлів-книжок оснащені додатковими функціями. Вони трансформуються в підставку, мають кишені під пластикові карти, виконують активацію режиму Sleep на телефоні.

Виготовляється «книжка» з синтетичної або натуральної шкіри. Як правило, використаний матеріал є основоположним у формуванні вартості аксесуара. Але варто зауважити, що шкіра будь-якого походження здатна амортизувати удари.

                                                    Аксесуари від компанії Ніллкін
ТМ Nillkin є лідером на ринку супутніх товарів для мобільних телефонів. Продукція компанії реалізується інтернет-магазином Арморед з доставкою по містах України. Найпопулярніший захисний чохол Nillkin для Xiaomi Mi 9T - серії Sparkle. Чохол-книжка 
Sparkle series відрізняється неймовірною тонкістю і міцністю. Задня панель чохла виконана з ударостійкого полікарбонату, а передня - з синтетичної шкіри.
Рекомендуємо до чохла купити захисне скло для смартфона Сяомi Mi 9T виробництва компанії Ніллкін, щоб гарантувати 100% захист пристрою від механічних пошкоджень. Виробник випускає екранні протектори від 0.2 до 0.33 мм з різним ступенем заокруглення країв. 
У модельному ряді захисних стекол є дорогі і більш доступні за ціною варіанти.
Вгору