Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi A3 (CC9e)

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Інтернет-магазин Арморед пропонує купити чохол на Xiaomi Mi A3 від відомих виробників. Ми співпрацюємо з компаніями Nillkin, X-level, iPaky, Epic. Є в нашому каталозі і маловідомі торгові марки, які заслужили довіру високою якістю продукції.

                                           Чохол-книжка для телефону Сяомi Mi A3 - кращий вибір
Чохол формату «книжка» захищає телефон з усіх боків. Передня панель кейса накриває екран, а задня представляє собою чохол-накладку, в якому фіксується гаджет.

Популярність «книжки» обумовлена ​​не тільки бездоганними захисними властивостями. Деякі моделі оснащені кишенями для носіння візиток і функцією підставки, що робить їх кращими помічниками при використанні смартфона.

                                       Броньований протиударний чохол - альтернатива «книжки»
Не тільки з чохлом-книжкою можна отримати всебічний захист смартфона. Використання протиударного чохла формату «накладка» в парі з захисним склом гарантує захист корпусу і екрану. Деякі кейси цієї категорії багатофункціональні, як і «книжки». У підставку їх 
перетворює кільце-тримач, жорсткий ремінець на задній панелі або висувна підніжка.
                                           Захисні аксесуари для екрану
Правильно наклеєне захисне скло гарантує безпеку сенсорному екрану. Воно стійке до механічних пошкоджень, витримує некритичні падіння і удари. Деякі моделі мають приват-фільтр, який захищає інформацію екрану від сторонніх очей.

Захисна плівка не така тверда, як скло. Захищає тільки від подряпин і потертостей. Зате коштує дешевше, ніж протектор зі скла.

Найпопулярніші аксесуари для захисту екранів - скла і плівки Ніллкін. Їх, як і захисний чохол Nillkin, можна купити в інтернет-магазині armored.com.ua. Виробник комплектує екранні протектори необхідним набором інструментів, які допомагають приклеїти їх на дисплей.
Вгору