Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei Mate 30 Lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як правильно вибрати чохол в інтернет-магазині?

Купуючи чохол для Huawei Mate 30 Lite, звертайте увагу на кілька фактів:

  • З якого матеріалу виготовлений аксесуар. Від цього безпосередньо залежить термін його служби і якість захисту смартфона.
  • В якому форматі виконаний чохол. Чохол-книжка для телефону Хуавей Мейт 30 Лайт забезпечує захист з усіх боків, накладка захищає тільки торці і задню панель корпусу.
  • Які функції передбачені. Сучасні чохли трансформуються в підставку, мають кишеню для зберігання пластикових карт, кріпляться до магнітних власникам завдяки наявності металевих вставок.

Способи ефективного захисту смартфона

Броньований протиударний чохол в комплекті з захисним склом для екрану забезпечать надійний захист гаджету від потертостей, тріщин і сколів. Накладка з полікарбонату і Термополиуретан амортизує удари, перешкоджає ковзанню смартфона в руках. Єдиний недолік такого кейса - збільшена товщина (до 2 мм).

Якщо вам потрібна більш витончена захист, рекомендуємо купити захисний чохол Nillkin серії Matte. Полікарбонатну накладку з шорсткою поверхнею можна доповнити захисним склом для Mate 30 Lite від того ж виробника. Скляні протектори Ніллкін відрізняються високою якістю і недорогою ціною. Є моделі з приват-фільтром, який захистить не тільки цілісність екрану, але і збереження особистої інформації.

Якщо важливо захистити смартфон і не приховати його дизайн, то купіть прозорий чохол формату «накладка». Термополиуретан, силікон, полікарбонат - ті матеріали, з яких може бути виготовлений прозорий кейс.

В інтернет-магазині Арморед можна купити шкіряну «книжку» для захисту смартфона. Популярні моделі: Qin Series, Sparkle Series, Four-leaf Clover, Clear View Standing Cover.

Вгору