Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei Nova 5i Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Huawei Nova 5i Pro має скляний корпус, тому важливо захистити його протиударним чохлом. До того ж радимо купити захисне скло для смартфона Хуавей нова 5i Про, щоб безрамковий екран не тріснув при випадковому падінні.

Захисні чохли Nillkin для Huawei Nova 5i Pro

Інтернет-магазин Арморед співпрацює з відомими і молодими виробниками захисних аксесуарів для смартфонів. У їх числі є компанія Ніллкін, продукція якої користується попитом у наших покупців.

Купити чохол книжку Nillkin - вірне рішення для всебічного захисту мобільного пристрою. Чохол-книжка для телефону Huawei Nova 5i Pro компанією Ніллкін випущена в двох версіях - Qin Series і Sparkle Series. Використання якісної синтетичної шкіри і ударостійкого полікарбонату забезпечують не тільки високу ступінь захисту телефону від подряпин і потертостей, а й довгий термін служби самого аксесуара.

Популярна накладка від компанії Nillkin - Matte Series. Кейс виготовлений з ударостійкого пластика в точній відповідності з розмірами смартфона. Чохол захищає торці і задню панель корпусу від тріщин і відколів, залишаючи вільний доступ до екрану. Шорстка поверхня кейса перешкоджає ковзанню апарату в руках користувача.

Ще одна популярна накладка виробництва Ніллкін - Nature Series. Аксесуар покликаний захищати не тільки від дрібних механічних пошкоджень (подряпин і потертостей), але і ударів. Накладка виготовлена ​​з Термополиуретан, який амортизує удари і перешкоджає ковзанню. Прозора поверхня чохла не приховає дизайн смартфона і не внесе особливих змін у вигляд гаджета. Силіконовий чохол користується попитом у покупців за рахунок мінімальної товщини (0.6 мм) і недорогий ціни.

Захисні стекла і плівки Nillkin для Huawei Nova 5i Pro

Компанія Ніллкін виготовляє не тільки захисні чохли. Екранні протектори торгової марки теж затребувані. Плівки Nillkin - це недорогий варіант захисту від подряпин на екрані. Скло - гарантія захисту від ударів. Деякі захисні скла компанії оснащені приват-фільтром, їх товщина не перевищує 0.3 мм.

Вгору