Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Vivo V15 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Купуючи чохол для Vivo V15 Pro, пам'ятайте, що його варто доповнити захисним склом для екрану. Поєднання двох захисних аксесуарів дозволяє отримати максимальний захист від подряпин, відколів і потертостей.

вибираємо чохол

Для телефонів Віво виробниками супутніх товарів випущені чохли форматів «книжка» і «накладка». Чохол-книжка для телефону Vivo V15 Pro виготовляється з натуральної або синтетичної шкіри, а також полікарбонату або силікону (використовуються для створення фіксатора для телефону). Конструкцією може бути передбачена трансформація в підставку і наявність відділів для зберігання візиток і банківських карт. Головна відмінність «книжки» від накладки - наявність передньої панелі для захисту екрану. Найпопулярніша серед покупців модель - захисний чохол Nillkin серії Sparkle. Це ультратонка «книжка» з блискучою поверхнею.

Серед накладок особливе місце займає броньований протиударний чохол. Завдяки тому, що аксесуар виготовляється з полікарбонату і поліуретану, забезпечується захист від відколів, тріщин, пошкоджень мікросхем і модулів (можливих наслідків падінь).

Вибір аксесуара для захисту екрану

В інтернет-магазині Арморед ви можете купити захисну плівку або захисне скло для Vivo V15 Pro. Їх відрізняє коефіцієнт твердості. За рахунок того, що у скла він в 3 рази більше, цей матеріал витримує некритичні удари. Плівка захищає тільки від подряпин і потертостей.

Всі протектори для екранів прозорі, не впливають на передачу кольору дисплея. Завдяки мінімальній товщині (0.2-0.3 мм) аксесуар малопомітний на екрані і не заважає роботі з тачскріном.

Моделі з кольоровою рамкою повторюють дизайн смартфона. Застосувавши таке захисне скло, ніхто і не помітить, що на екрані присутній захисний аксесуар.

Замовити товари для безпечного використання Vivo V15 Pro ви можете на сайті нашого магазину або зателефонувавши за телефонами, вказаними в верху сторінки. Приємних вам покупок з Арморед!

Вгору