Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Vivo Y93 Lite

Захисні аксесуари для Vivo Y93 Lite

Купити чохол на смартфон Vivo Y93 Lite потрібно в перші дні використання телефону. Це допоможе зберегти первозданний вигляд девайса.

Чохол-накладка покликана захищати корпус смартфона від подряпин і відколів. Деякі моделі мають виступаючий над екраном бортик, який частково захищає дисплей від руйнування при падінні плазом. Накладки виготовляються з різних матеріалів, але найпопулярніші - силіконові моделі.

Максимальний захист забезпечує чохол-книжка. Передня панель прикриває екран, задня - корпус. Забезпечується захист від тріщин, потертостей і забруднень. Чохол-книжка для телефону Віво виготовляється зі шкіри. Матеріал може бути натуральним або штучним. Але походження не впливає на захисні властивості - будь-яка шкіра амортизує удари, захищає телефон від механічних пошкоджень.

Вибравши чохол для захисту смартфона, потрібно купити захисний аксесуар для екрану. Якщо ви використовуєте чохол-книжку, тоді досить наклеїти на екран захисну плівку. Це дозволить пальцю легко ковзати по тачскріну і перешкоджати появі потертостей на дисплеї. Попитом у покупців користується захисна плівка Nillkin.

В пару до чохла-накладки рекомендуємо купувати захисне скло для Vivo Y93 Lite. Твердість у 9H забезпечує стійкість до ударів, що дозволяє захистити екран від руйнувань при падінні.

Купити захисні аксесуари онлайн

В інтернет-магазині Арморед продаються супутні товари для телефону Віво з доставкою по Україні. Оформити замовлення можна на сайті або за телефонами в робочий час. Каталог магазину містить не тільки захисні аксесуари, але і такі корисні речі, як навушники, зовнішні акумулятори, Автодержатель. При виникненні труднощів з вибором або замовленням звертайтеся до менеджерів магазину. Будемо раді, якщо ви проапгрейдить свій смартфон з нашою допомогою. Вдалих вам покупок!

 

Немає товарів

Вгору