Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone 11 (6.1")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

нас можна купити оригінальний чохол для айфона 11 форматів «книжка» та «накладка», а також захисне скло та плівки для екрану. У каталозі представлені аксесуари торгових марок Nillkin, X-level, iPaky, Epic та ін.

Детальний огляд пропозицій

Чохол-книжка захищає iphone 11 з усіх боків, тому має попит у покупців. Такий аксесуар може трансформуватися у підставку та мати кишені для зберігання візиток та банківських карток.

Захисний бампер для смартфона Apple у нашому магазині не представлений, оскільки тонка рамка не забезпечує належного рівня захисту. Щоб зберегти девайс в цілості при падінні, потрібно захистити його з усіх боків, а не тільки по периметру. Ми можемо запропонувати альтернативу бамперу – прозорий силіконовий чохол із кольоровою рамкою. Такий кейс запобігатиме появі подряпин і потертостей на корпусі і не приховає дизайн айфона, зокрема його відомий логотип.

Чохли-накладки мають не менший попит, ніж «книжки». На нашому сайті можна купити чохли-накладки з силікону, полікарбонату, розжареного скла, шкіри та їх поєднань. Яскравий барвистий принт або лаконічний дизайн – у каталозі є те, що впишеться як у повсякденний стиль, так і діловий образ.

Накладки з кільцем або ремінцем утримувачем користуються найбільшим попитом. Вони трансформуються в підставку та використовуються для надійного утримання гаджета в руці.

В інтернет-магазині armored.ua можна купити не тільки захисний чохол для iPhone 11, але й додаткові аксесуари: навушники, автотримачі, зовнішні акумулятори. Знайти відповідний товар дозволить зручне меню та рядок пошуку. Робіть вибір, будемо раді вашим замовленням!

Вгору