Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A30s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол і захисна плівка для Samsung Galaxy A30s повинні застосовуватися з перших днів використання смартфона. Захисні аксесуари допоможуть запобігти появі подряпин, відколів і потертостей на глянцевих поверхнях гаджета.

Який чохол вибрати?
В інтернет-магазині armored.ua можна купити чохол-книжку або накладку. Вибір залежить від уподобань користувача. Захисний шкіряний чохол для Самсунг Галаксі А30с вибирають ділові люди, тому що аксесуар поєднується зі строгими костюмами і платтями. Додаткові функції такі як підставка і кишені під візитки - ще одна причина купити чохол-книжку.

Молодь віддає перевагу купувати чохли-накладки. Асортимент кейсів цього формату вражає. В інтернет-магазині Арморед продаються чохли:

протиударні TPU + PC;
скляні TPU + Glass;
силіконові;
пластикові.

Особлива перевага віддається багатофункціональним аксесуарам. У накладці функція підставки може бути реалізована кільцем-утримувачем, висувною ніжкою, ремінцем жорсткого палітурки. Наявність металевої пластини забезпечує швидку фіксацію гаджета на магнітному Автодержатель. Зустрічаються моделі і з кишенею для банківської карти або візиток.

Скло або плівка: в чому різниця?
Щоб зрозуміти, чим відрізняється захисне скло від захисної плівки, проведемо порівняння цих аксесуарів на прикладі продукції компанії Ніллкін. Захисна плівка Nillkin має товщину 0.13 мм, вона гнучка, має твердість в 3H. Наявність плівки на екрані захистить дисплей від потертостей і подряпин. Важливо відзначити, що аксесуар покриває тільки область дисплея, не доходить до краю передньої панелі.

Захисне скло Nillkin для Samsung Galaxy A30s випускається в декількох варіаціях. Товщина може бути від 0.2 до 0.33 мм, в будь-якому випадку твердість дорівнює 9H. Скло захищає не тільки від дрібних пошкоджень, але і від ударів. Крім того, воно має олеофобним покриття, яке відштовхує відбитки. Якщо ступінь заокруглення країв 3D і більш, то аксесуар покриває всю передню панель смартфона, завдяки чому непомітний на екрані.

Вгору