Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A50s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Інтернет-магазин armored.com.ua пропонує купити брендовий захисний чохол для смартфона Galaxy A50s. Ми співпрацюємо з компаніями, які використовують якісні матеріали для виробництва мобільних аксесуарів: Термополиуретан, полікарбонат, гартоване скло. Найбільшим попитом користується продукція Nillkin, Epic, TTX, Rock, X-level.

Поради щодо вибору чохла
Купити чохол для Samsung Galaxy A50s можна в форматі «книжка» або «накладка». Перший варіант передбачає захист корпусу і екрану, другий - торців і задній панелі. Вибір відповідної моделі залежить від уподобань користувача. Діловим людям рекомендуємо купити шкіряний чохол-книжку з функцією підставки і кишенями для зберігання візиток і банківських карт.

Для молодих хлопців і дівчат в каталозі є безліч накладок в різних дизайнах. Протиударні кейси дозволять підкреслити образ брутального чоловіка. Скляні чохли підійдуть витонченим натурам.

З чим поєднувати чохол для Самсунга A50с
Разом з чохлом потрібно купити захисне скло для дисплея. Тонкий прозорий аксесуар вбереже екран від потертостей, подряпин і тріщин. В інтернет-магазині Арморед продаються скла з різним ступенем заокруглення країв, з кольоровою рамкою і без неї, товщиною від 0.2 до 0.33 мм.

Чохли, представлені на цій сторінці, сумісні з усіма провідними навушниками і зарядними пристроями, так як в них є вирізи під всі роз'єми. Накладки сумісні з моноподи і Автодержатель, які припускають фіксацію телефону за допомогою затискачів. Під магнітний автодержатель потрібно купити чохол з металевою пластиною.

Якщо не впевнені у виборі аксесуарів, звертайтеся до менеджерів за допомогою. Зв'язок можлива через месенджер, кнопку зворотного зв'язку, за телефонами, вказаними у верхній частині сторінки.

Вгору