Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M30s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захисні аксесуари для Samsung Galaxy М30s

Чохол і захисна плівка для Samsung Galaxy М30s збережуть первозданний вигляд смартфона. Плівка для екрану створюється з полімерного матеріалу для захисту передньої панелі від подряпин і потертостей. Якщо ви хочете захистити дисплей від ударів, тоді купите захисне скло на Samsung Galaxy М30s. Виконаний з розжареного скла протектор стійкий до механічних пошкоджень, впливів гострих предметів.

Захисний чохол виготовляється з:

  • термополиуретан (TPU);
  • шкіри (Leather);
  • полікарбонату (PC);
  • розжареного скла (Glass).

Накладки TPU + PC вважаються протиударними. Термополиуретан амортизує удари, полікарбонат підсилює конструкцію.

Накладки TPU + Glass - тренд сезону. Гартоване скло має глянсову поверхню, стійку до подряпин і потертостей. Воно додає жорсткості термополіуретану і прикрашає телефон.

Шкіряні чохли формату «накладка» зустрічаються рідко. Є кейси з ТПУ, реалістично імітують шкіряний аксесуар.

В інтернет-магазині Арморед продається захисний шкіряний чохол для Галаксі М30с формату «книжка». Закрита конструкція захищає смартфон з усіх боків, надає пристрою стильний вигляд. Захисний чохол-книжка з магнітною застібкою запобігає відкриття чохла при падінні. Наявність функції підставки дозволяє встановлювати телефон на горизонтальній поверхні для перегляду фільмів і відео. Кишені на внутрішній стороні передньої панелі створюються для зберігання візиток і банківських карт.

Інші аксесуари для Samsung Galaxy М30s

На даній сторінці представлені тільки захисні аксесуари для смартфона Galaxy М30s. Інші корисні товари (навушники, Автодержатель, зовнішні акумулятори тощо) можна знайти у вкладці "Аксесуари" або через пошуковий рядок, розташовану у верхній частині сторінки. Оформити замовлення можна на сайті або зв'язавшись з менеджером в робочі години.

Вгору