Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A20s

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як вибрати захисний чохол для смартфона Galaxy A20s

Вибирайте чохол для Самсунга A20s, виходячи з власних уподобань. Потрібно визначити, яким варіантом користуватися зручніше. Формат «книжка» з усіх боків закриває телефон. Щоб зателефонувати, написати смс або прочитати його, потрібно відкинути передню панель. Розмовляти по телефону можна і з закритою обкладинкою - для цього в ній є виріз під розмовний динамік.

Чохол-накладка захищає торці і задню панель смартфона від пошкоджень, залишаючи екран у вільному доступі для користувача. Можна на ходу читати повідомлення в соц. мережах, переглядати повідомлення або мультимедійні файли.

При використанні накладки рекомендуємо купити захисне скло для дисплея. Прозорий аксесуар не завадить роботі тачскрін і збереже екран в цілості при падінні. При використанні чохла-книжки досить використання захисної плівки для екрану, яка перешкоджає появі подряпин і потертостей на передній панелі смартфона.

Вибір за типом матеріалу

Чохли виготовляються з:

полікарбонату / пластика;
Термополиуретан / силікону;
шкіри натуральної / синтетичної;
загартованого скла.
Купити шкіряний чохол рекомендується людям, які віддають перевагу в одязі діловий стиль. Аксесуар з натуральної шкіри додасть солідності образу. Накладки зі шкіри зустрічаються рідко, тому вибирати доведеться «книжку». Для ділової людини доречно наявність кишень під візитки і функція підставки для зручного спілкування по відеозв'язку в рамках переговорів з партнерами.

Молодим активним людям краще купити чохол для Samsung Galaxy A20s формату «накладка». Сьогодні в тренді TPU + Glass чохол, який світиться в темряві. Термополиуретан амортизує удари, гартоване скло додає жорсткості конструкції і прикрашає її. Якщо потрібна максимально ефективний захист від ударом, рекомендуємо купувати TPU + PC чохол з Термополиуретан і ударостійкого пластику.

Оформити покупку захисних аксесуарів можна на сайті або зателефонувавши менеджеру по телефону.

Вгору