Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi 8

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Щоб купити чохол на смартфон Xiaomi Redmi 8, потрібно зробити всього пару кліків. Інтернет-магазин Арморед на одній сторінці зібрав аксесуари для захисту Сяомей Редмен 8, вам залишилося тільки вибрати і зробити замовлення.

Поради щодо вибору захисного чохла

Чохол-книжка для телефону вважається найкращим засобом захисту електронного гаджета. Причин це стверджувати кілька:

  1. 1.Конструкція прикриває корпус і екран смартфона.
  2. 2.Обкладинка зі шкіри амортизує удари і перешкоджає ковзанню девайса в руках користувачів.
  3. 3.Є моделі з додатковими функціями (підставки, гаманця, дзеркала).

На передній панелі чохла-книжки є отвір під розмовний динамік. Воно дозволяє чути співрозмовника навіть із закритим кейсом. Щоб виконати інші дії з телефоном, потрібно відкрити «книжку». З цієї причини багато користувачів віддають перевагу накладок. Вони не захищають екран, але при використанні захисного скла для Сяомей Редмен 8 можна бути впевненим, що телефон захищений з усіх боків.

Чохли-накладки представлені в інтернет-магазині Арморед в більшому асортименті. Різноманітність забарвлень і принтів дозволяє вибрати аксесуар під стиль одягу і настрій.

При виборі чохла звертайте увагу на те, з якого матеріалу вона виконана. Силіконові або термополіуретановие накладки ефективно амортизують удари. У більшості випадків їх поверхня гладка, але вона зовсім не слизька. Це фізичне властивість силікону і ТПУ дозволяють мінімізувати число випадкових падінь смартфона і вислизання його з рук користувача.

Полікарбонатні накладки витримують удари. Але сьогодні вони втратили свою популярність. Зараз полікарбонат використовується в поєднанні з термополіуретаном. TPU + PC чохол є протиударним, він максимально захищає гаджет від пошкоджень. Такий кейс досить доповнити захисною плівкою Nillkin або іншого виробництва, так як посилена конструкція і виступаючий бортик над екраном сприяє захисту передньої панелі від появи відколів.

 
Вгору