Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A71

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

В інтернет-магазині Арморед можна купити чохол для Samsung Galaxy A71 двох типів: накладка і «книжка». Сказати, що якийсь із них гірше або краще не можна - кожен покупець вибирає конструкцію на свій смак.

Кому варто купити захисний чохол-книжку


Класична «книжка» - це кейс з двома шкіряними панелями і фіксатором для смартфона. Закритий тип конструкції приховує гаджет повністю, у вільному доступі залишаються лише функціональні елементи (кнопки, роз'єми, основна камера, динаміки). Щоб дістатися до сенсорної панелі, потрібно відкинути передню панель, яка фіксується безмагнитная способом, за допомогою кнопки або магнітом.

Деякі моделі «книжки» мають кишені для зберігання візиток і пластикових карт, трансформуються в підставку. Ці функції роблять аксесуар незамінним для ділових людей. Розташувавши девайс на горизонтальній поверхні, можна спілкуватися в рамках відеоконференції, вести роботу з документами. Стильний дизайн кейса зі шкіри підкреслить статус і ефектно виділить смартфон.

Переваги накладки


Захисний чохол для Самсунг Галаксі A71 формату «накладка» не прикриває екран. Він покликаний захищати торці і задню панель гаджета від відколів, тріщин і потертостей. Такий чохол підходить активним користувачам, які на ходу використовують телефон і вимагають швидкого доступу до тачскріну. Якщо використовувати накладку з захисним склом для екрану, то можна не переживати про його збереження.

Яким має бути захисне скло на Samsung


В асортименті інтернет-магазину armored.com.ua представлені екранні протектори різних виробників. Захисне скло Nillkin на Samsung Galaxy A71 користується найбільшим попитом. Воно здатне захистити дисплей від ударів і дрібних пошкоджень (подряпин і потертостей). Є скла з різним ступенем заокруглення країв. Рекомендуємо вибирати варіанти 3D і більш, тоді не буде зазорів по периметру - скло повністю накриє передню панель. Якщо купити протектор з кольоровою рамкою, то він буде зовсім непомітним на смартфоні.

Вгору