Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P40

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Інтернет-магазин armored.com.ua пропонує купити чохол на Huawei P40, який захистить смартфон від подряпин, відколів, потертостей і ударів. В асортименті продукція торгових марок Nillkin, iPaky, Epic, Rock, X-level. Наші чохли діляться на дві категорії: «книжки» і «накладки». Бампер на Huawei P40 в нашому магазині не купити, так як цей формат кейса втратив свою популярність в силу недосконалих захисних властивостей.

Якщо ви не знаєте, який чохол купити, ми підкажемо! Попросіть про допомогу менеджера магазина або просто прочитайте невеликий гайд по підбору захисного аксесуара.

Перше, на що звернути увагу

Найважливіше - визначитися з форматом чохла. «Книжка» має закритий тип конструкції - щоб отримати доступ до екрану, потрібно відкрити кейс. Накладка прикриває тільки торці і бокові грані смартфона.

Чохол книжку для смартфона Huawei P40 варто купити тим, хто носить гаджет в сумці з іншими предметами. Кейс запобіжить появі подряпин на екрані і корпусі.

Накладка - кращий вибір для активних користувачів, для тих, хто на ходу друкує смс, читає повідомлення, переглядає повідомлення. Якщо ваш смартфон постійно норовить вислизнути з рук, то купіть протиударний чохол для Хуавей Р40. Він запобіжить серйозні пошкодження і візьме всю силу удару на себе.

Дизайн і додаткові функції

Перш ніж купити чохол на Huawei P40, подумайте, як він впишеться в ваш образ:

  • якщо у вас на роботі потрібно дотримуватися дрес-код, або ви віддаєте перевагу носити класичні костюми, то шкіряний чохол це те, що вам потрібно;
  • якщо вважаєте за краще яскраво одягатися і хочете, щоб аксесуар піднімав вам настрій, то серед асортименту силіконових накладок ви знайдете для себе відповідний варіант;
  • якщо ви не хочете приховувати оригінальний дизайн свого смартфона, то зупиніть вибір на прозорому силіконовому кейсі.
    ​​​​​​Таким є чохол Nillkin для Huawei P40 з серії Nature.

Перед покупкою захисного аксесуара з'ясуйте, які додаткові функції він має. Якщо кейс трансформується в підставку, вам буде зручно переглядати відео, читати електронні книги. Кишені дозволять носити з собою банківські картки та готівку. Кріплення до магнітного Автодержатель сприяє швидкій фіксації смартфона на приладовій панелі в авто.

Вгору