Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P40 Lite

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Інтернет-магазин armored.ua пропонує купити чохол для Huawei P40 Lite з доставкою в будь-яке місто України. У нашому асортименті є накладки і «книжки» різного дизайну і кольорів, що дозволить вибрати варіант під будь-який стиль і образ.

Коли варто купити захисний чохол-книжку

«Книжка» має конструкцію «сендвіча» - телефон поміщається між двома панелями. Такий аксесуар доречний, якщо ви носите гаджет в сумці або кишені з іншими предметами. Обкладинка захистить гладкий корпус від подряпин і потертостей. Вона може фіксуватися за допомогою магніту, кнопки або безмагнитная способом. Останній варіант не захистить від мимовільного відкриття «книжки», зате дозволить швидко отримувати доступ до екрану.

Так як багато моделей «книжок» трансформуються в підставку, вони популярні серед кіноманів і тих, хто любить дивитися ролики на відеохостингу. Також захисний чохол для Хуево P40 Лайт з підставкою стане в нагоді під час читання електронних книг і спілкування по відеозв'язку.

Функція візитниці, яка теж часто зустрічається в чохлах-книжках, стане в нагоді не тільки для зберігання візитних карток, але і банківських карт, грошей. З таким чохлом відпаде потреба постійно носити гаманець.

Накладки для Хуавей

У нашому асортименті є багато варіацій чохла-накладки з таких матеріалів і їх поєднань:

- силікон;
- Термополиуретан;
- загартоване скло;
- шкіра;
- пластик;
- полікарбонат;
- метал.
Є чохли з додатковими функціями (підставки, тримачі, акумулятора) і без них. Лаконічна форма, різноманітність дизайнерських рішень, відкритий доступ до екрану - ось за що люблять ці чохли. Але пам'ятайте, що потрібно купити захисне скло на Хуево, якщо ви стали власником накладки. Наприклад, попит має захисне скло Nillkin на Huawei P40 Lite. Воно витримує удари, запобігає появі тріщин і відколів на дисплеї.

Вгору