Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Huawei P40 Pro

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Щоб вибрати захисний чохол на кожен день, необхідно враховувати кілька аспектів. Ми розповімо, на що звернути увагу при покупці, щоб убезпечити гаджет і підвищити рівень комфорту при його використанні.

Чохол-книжка: в чому його переваги

Кейс формату «книжка» має конструкцію «сендвіча». Це дозволяє помістити смартфон всередині чохла і захистити його від контакту з іншими предметами. Такий аксесуар варто придбати, якщо ви носите гаджет в кишені або сумці з іншими предметами. Краще якщо панелі чохла з'єднувалися між собою магнітним способом. Це запобіжить довільне відкриття кейса.

Найчастіше «книжки» мають шкіряну обкладинку і фіксатор з Термополиуретан або полікарбонату. Але є моделі, які повністю пластикові. Захисний шкіряний чохол для Хуавей П40 Про може виготовлятися з натурального або штучного матеріалу. В принципі великої різниці між ними немає, так як сучасні виробники навчилися реалістично імітувати справжню шкіру.

Купуючи чохол-книжку, зверніть увагу на її додаткові функції. Наявність кишень дозволить завжди мати під рукою банківські карти і готівку. Трансформація в підставку забезпечить комфортний перегляд відео.

Як вибрати накладку

Накладка відрізняється від «книжки» відсутністю передньої панелі. Тому її часто використовують із захисною плівкою для Хуавей П40 Про. Але ми рекомендуємо доповнювати накладки захисним склом. Воно більш міцне, витримує удари, стійке до подряпин і потертостей. В інтернет-магазині Armored найбільшим попитом користується захисне скло Nillkin для Huawei P40 Pro.

Вибираючи накладку, звертайте увагу не тільки на дизайн, але і властивості матеріалів, з яких вона виготовлена:

- термополиуретан (TPU), силікон, шкіра амортизують удари, перешкоджають ковзань;
- полікарбонат (PC), метал витримують падіння з висоти людського зросту;
- гартоване скло стійко до подряпин і потертостей.
Сучасні накладки трансформуються в підставки, мають фіксатор для автотримача. Наявність додаткових функцій у чохла забезпечує комфортне використання смартфона кожен день.

Вгору