Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M21

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захисний чохол продовжить термін експлуатації смартфона. Він пом'якшує удари, запобігає появі подряпин і відколів на корпусі. Якщо кейс поєднувати з захисним аксесуаром для екрану, можна гарантувати всебічний захист девайса.

Асортимент захисних кейсів магазину Арморед

Каталог інтернет-магазину armored.com.ua містить продукцію відомих торгових марок. У їх числі Nillkin, iPaky, X-level, Rock, Epic. Ці виробники використовують якісні екологічні матеріали:

  • Термополиуретан;
    силікон;
    полікарбонат;
    авіаційний алюміній;
    загартоване скло;
    натуральну і еко-шкіру.
    На даній сторінці ви можете купити чохол-книжку або накладку для Samsung Galaxy M21.

Перший формат кейса має закритий тип конструкції. Щоб отримати доступ до екрану, потрібно відкрити передню панель «книжки», яка фіксується магнітом або безмагнитная способом. Як правило, «книжки» виготовляються зі шкіри. Але є модель з полікарбонату, яка полюбилася багатьом користувачам. Вона має мінімальну товщину, тому зберігає ергономіку девайса. Але все ж захисний шкіряний чохол для Самсунг Галаксі M21 купують частіше. Шкіра відмінно амортизує удари, перешкоджає ковзанню девайса в руках користувача і на гладких поверхнях.

Чохол-накладка покликаний захищати торці і задню стінку корпусу смартфона. Деякі моделі частково захищають екран за рахунок виступаючого бортика. Серед накладок особливим попитом користуються термополіуретановие і TPU + PC чохли. Вони максимально ефективно захищають гаджет від ударів.

Аксесуари для захисту екрану

Дисплей смартфона можна захистити плівкою або склом. Перший варіант відрізняється високим рівнем гнучкості. Другий - має твердість в 3 рази більше. Захисна плівка на Samsung Galaxy M21 купується з метою захисту екрану від дрібних пошкоджень. Скло ж здатне захистити від ударів. Воно має анти-бликовое і олеофобним шари, які підвищують ступінь комфорту при роботі з тачскріном. Найбільшим попитом користуються захисні скла Nillkin для Samsung Galaxy M21. Торгова марка Ніллкін спеціалізується на випуску протекторів для екранів і пропонує широку лінійку товарів.

Вгору