Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Зволожувач повітря

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Сухе повітря в приміщенні робить негативний вплив на здоров'я знаходяться в ньому людей. Сильно страждають від нього діти і алергіки. Налагодити мікроклімат допоможуть зволожувачі повітря.

Навіщо потрібні зволожувачі повітря

Вологість є одним з головних мірил, що визначають стан мікроклімату в приміщенні. Нормальний показник для квартири - від 45 до 60%, а для приватного будинку, в якому проживають діти - до 70%.

У весняні та осінні місяці комфортна вологість забезпечується шляхом активного обміну повітря. Взимку і влітку обстановка погіршується - в опалювальний період і в жарку пору року повітря стає сухим. Наслідком цього стає виникнення сонливості і стомлюваності.

Розвішування на батареях вологих рушників, розстановка в приміщеннях акваріумів та інші альтернативні способи мають малу ефективністю і дають нетривалий результат. Оптимальний метод нормалізації мікроклімату в «пересушеному» приміщенні - скористатися зволожувачем для повітря.

Як вибрати зволожувач повітря

При підборі моделі слід враховувати:

  • - Площа приміщення, в якому буде працювати пристрій. Більшість моделей розраховані на 16-45 м2.
  • - Рівень продуктивності (CARD). Під ним розуміється обсяг повітря, який апарат здатний обробити за годину. Оптимальний варіант - пристрій повинен мінімум двічі за годину пропустити через себе все повітря в кімнаті. Величина CARD розраховується шляхом множення обсягу приміщення на 2-3.
  • - Рівень потужності. Підбирається виходячи з робочої площі - чим вона більша, тим потужнішим має бути апарат.
  • - Тип індикації і управління. Може бути електронним або механічним. Останній використовується на бюджетних приладах. Він передбачає управління за допомогою поворотного регулятора.
  • - Габарити. Якщо пристрій має компактні розміри, його можна брати з собою в подорожі і відрядження.
  • - Додаткові функції. У продажу є зволожувачі повітря з підсвічуванням, наприклад, Ultrasonic Aroma з 2 режимами світіння або Color Diamond з LED-підсвіткою.   

Наш інтернет-магазин пропонує широкий вибір зволожувачів від відомих виробників за доступними цінами. Ввічливі консультанти при необхідності допоможуть зробити грамотний вибір. Оплата може проводитися у готівковій та безготівковій формі. Служба доставки оперативно і акуратно здійснює поставку товару шляхом в будь-який регіон країни.  

 
Вгору