Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для OnePlus Nord

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Захистити смартфон сьогодні легко - достатньо купити якісні захисні аксесуари. На OnePlus Nord можна придбати плівку для екрану або гнучке захисне скло в комплекті з чохлом-накладкою або «книжкою».

Огляд ефективних кейсів

Максимальну ступінь захисту гарантують міцні чохли. Вони виготовляються зі зносостійких матеріалів, які витримують падіння з двометрової висоти. Як правило, це полікарбонат (ударостійкий пластик) і Термополиуретан (щільний аналог силікону). TPU + PC чохли ефективно амортизують удари, частково захищають екран і камеру смартфона за рахунок виступаючого бортика. Для Онеплюс Норд вдалий вибір - ударостійкий чохол-підставка. Він захистить смартфон від відколів і тріщин і дозволить з комфортом переглядати фільми, не утримуючи гаджет в руках. У деяких моделях передбачена металева пластина. Завдяки її наявності смартфон може фіксуватися на магнітному Автодержатель.

Ефективний захист можна забезпечити і з чохлом-книжкою. Кейс має конструкцію «сендвіча» - телефон поміщається між двома панелями. Захисний TPU чохол-книжка для OnePlus Nord прекрасно амортизує удари, перешкоджає ковзанню гаджета в руках користувача. «Книжки» трансформуються в підставку, в деяких моделях є кишені для візиток і банківських карт. Особливим попитом користується шкіряний чохол Nillkin на OnePlus Nord серії Qin. Цей аксесуар підкреслить статус власника, легко впишеться в діловий стиль.

Як обрати аксесуари для екран?

Перше, що повинен знати кожен користувач сучасного смартфона - плівки захищають тільки від подряпин і потертостей, скла - від відколів і ударів. Пояснюється це характеристиками матеріалів, з яких вони виготовлені. Матеріал плівки - полімер твердістю 3H. У захисного скла цей коефіцієнт становить 9H (в 3 рази більше).

Другий важливий параметр - ступінь заокруглення країв. Якщо показник 3D і більше, значить скло покриє всю поверхню передньої панелі смартфона, повторить кожен вигин і не залишить зазорів.

Третій нюанс - наявність рамки. Кольорове обрамлення дозволяє приховати наявність аксесуара на телефоні.

Вгору