Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy M51

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Якщо ви в пошуку чохла для Самсунга M51, ми підкажемо, як правильно зробити вибір. В інтернет-магазині armored.com.ua продаються «книжки» і накладки, тому про ці форм-факторах і поговоримо.

Переваги покупки чохла-книжки

Перша перевага «книжки» - закритий тип конструкції. Ще її називають «сендвіч» - телефон поміщається між двома панелями, які фіксуються магнітним хлястиком або безмагнитная способом. Передня панель прикриває екран, що забезпечує його захист від подряпин і потертостей, коли телефон лежить у кишені або сумці з іншими предметами. Але так як для використання функцій смартфона потрібно кожен раз відкривати чохол, не всі користувачі віддають переваги такого типу конструкції.

Друга перевага - багатофункціональність. «Книжки» трансформуються в підставку для смартфона, можуть бути кишені для зберігання пластикових карт і готівки.

Третя перевага - стильний дизайн. Купити шкіряний чохол-книжку варто людям, які дотримуються ділового стилю в одязі. Елегантний аксесуар зі шкіри доповнить образ і продемонструє статусність власника.

Чому накладка - оптимальний вибір на кожен день

Захисний чохол для Смартфона Galaxy M51 формату «накладка» варто купувати активним користувачам, які звикли на ходу писати і читати повідомлення в чаті, грати в мобільні ігри, постійно щось фотографувати. Відсутність панелі прикриває екран сприяє тому, щоб маніпуляції з девайсом здійснювалися швидко. Але варто зауважити, що з таким кейсом варто використовувати захисне скло для дисплея. Воно дозволить запобігти появі тріщин на екрані, якщо смартфон впаде на асфальт або іншу тверду поверхню.

Накладки бувають декількох типів:

-протиударні - виготовляються зі сполучення Термополиуретан і полікарбонату, мають посилену конструкцію;
- багатофункціональні - трансформуються в підставки, мають металеву пластину для фіксації смартфона на магнітному автотримачі;
- звичайні - виготовляються з одного матеріалу, не мають будь-яких додаткових функцій, їх завдання - захистити корпус смартфона від подряпин, відколів, потертостей.
Купити чохол для Samsung Galaxy M51 можна прямо зараз в інтернет-магазині armored.com.ua в режимі онлайн.

Вгору