Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для OnePlus 8T

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол, загартоване скло, захисна плівка для OnePlus 8T дозволяють захистити смартфон від зовнішніх загроз і продовжити термін експлуатації пристрою. Але щоб не помилитися при виборі цих необхідних аксесуарів слід знати їх основні особливості.

Огляд популярних захисних чохлів

Популярні форм-фактори:

  •  «книжка»;
  •  накладка.


Тим, хто прагне забезпечити гаджету захист від усіх типів механічних пошкоджень, варто купити чохол-книжку. Для його виробництва використовується високоякісний шкірозамінник або натуральна шкіра. Обидва матеріали ефективно амортизують удари і перешкоджають ковзанню пристрою в руках користувача. Девайс фіксується між двома панелями. Це гарантує йому всебічну захист при попаданні в сумку або кишеню, де інші предмети здатні його подряпати. Захисний шкіряний чохол для Ванплас 8Т легко трансформується в підставку. У деяких моделях передбачена можливість зберігання кредиток і готівки.

Накладка є спеціальною кришку, яка одягається на бічні панелі і закриває задню частину телефону. Накладки мають масу дизайнерських рішень: прозорі силіконові, витончені шкіряні, високоміцні протиударні. Аксесуари пропонуються в різних кольорах, з принтами, стразами, написами та іншими прикрасами. Деякі накладки здатні трансформуватися в підставку, мають кріплення до магнітного держателю. Це дозволяє використовувати смартфон в якості навігатора або мультимедійного центру.

Аксесуари для захисту екрану

Для захисту дисплея смартфона застосовують захисну плівку або скло. Популярністю користується захисне скло Nillkin для OnePlus 8T. Аксесуар має твердість 9H, стійкий до забруднень, потертостей і ударам. Завдяки кристально прозорою поверхні протектор не погіршує якість передачі зображення.

Захисна плівка Nillkin стоїть на порядок дешевше скла, але зношується швидше його. Крім того, полімерний аксесуар не в змозі врятувати екран від руйнування в результаті падіння.

Вгору