Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi 10T Lite / Xiaomi Redmi Note 9 Pro 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою
Захисний чохол є найнадійнишим засобом захисту смартфона від пошкоджень і забруднень. Якщо на корпусі пристрою вже є тріщини і потертості, користувач може легко приховати їх під кейсом з модним дизайном.

Аксесуари для захисту і прикраси корпусу
В інтернет-магазині armored.com.ua продаються чохли форматів «книжка» і «накладка». Перший варіант закриває пристрій з усіх боків. Кейс складається з фіксатора для смартфона і обкладинки. Зовнішня частина виготовляється зі штучної або натуральної шкіри. 
Захисний шкіряний чохол для Сяомi Мі 10Т Лайт ефективно амортизує удари і перешкоджає ковзанню пристрою в руках користувача. Аксесуар легко трансформується в підставку, що робить перегляд фільмів, читання книг більш зручним. Деякі «книжки» декоровані, але 
більшість мають класичний вигляд. Також у продажу є кейси, які мають кишені для зберігання карт.

Накладка оберігає від руйнувань тильну панель і торці телефону. Для її виробництва використовується Термополиуретан, пластик, гартоване скло, шкіра. Різноманітність фактур і забарвлень дозволяє вибрати варіант за настроєм і смаком.

                                                        Товари для захисту екрану
В інтернет-магазині Armored, крім чохлів, продаються аксесуари для захисту дисплея. Захисна плівка для Xiaomi Mi 10T Lite робиться з полімеру з метою захисту екрану від відбитків, потертостей і подряпин.

Плівочка для екрану - не найнадійніший спосіб захисту. Захисне скло з великим коефіцієнтом твердості здатне захистити сенсорну панель від ударів. Аксесуар має кілька шарів:
- олеофобним - відштовхує відбитки;
- антибліковий - зменшує відблиск яскравих променів від глянсової передній панелі смартфона;
- скріплює - в разі пошкодження перешкоджає розпаду скла на осколки.
Найбільшим попитом користується захисне скло Nillkin для Xiaomi Mi 10T Lite. Його легко застосувати в домашніх умовах.
Вгору