Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Poco M3

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

В інтернет-магазині armored.com.ua ви можете купити захисний чохол для Poko M3 будь-якого форм-фактора. У наявність накладки і «книжки» від виробників зі світовим ім'ям і молодих компаній, які виготовляють якісні аксесуари. Також в асортименті захисне скло на Поко М3.

Накладка - популярний кейс на кожен день

Чохол формату «накладка» покликаний захищати торці і задню панель смартфона. Аксесуар виготовляється з матеріалів, які здатні запобігти появі тріщин, сколів і потертостей. Найбільш часто застосовується Термополиуретан - гнучкий матеріал, здатний амортизувати удари. При виготовленні протиударних чохлів ТПУ поєднується з полікарбонатом - жорстким полімером, стійким до механічних пошкоджень.

Накладки користуються попитом серед покупців. Різноманітність забарвлень і принтів дозволяє вибрати аксесуар на свій смак, під певний образ або настрій. Є моделі з додатковими функціями, наприклад, з фіксатором для магнітного автотримача або підставкою.

Причини купити захисний чохол-книжку

«Книжка» має конструкцію сендвіча. Телефон поміщається між двома панелями, які з'єднуються застібкою або безмагнитная способом. Чохли-книжки переважно виготовляються зі шкіри, в якості фіксатора для смартфона виступає силіконова накладка. Стриманий класичний дизайн аксесуара ідеально підходять людям, які дотримуються ділового стилю в одязі. Багато моделей мають кишені для зручного зберігання візиток, банківських карт і готівки. Все трансформуються в підставку, яка дозволяє з комфортом проводити переговори по відеозв'язку.

Що потрібно смартфону, крім чохла?

Якщо ви вирішили купити чохол для Poko M3 формату «накладка», то без захисного скла не обійтися. Аксесуар твердістю 9H здатний захистити екран смартфона від ударів. Навіть якщо гаджет впаде з висоти людського зросту, дисплей не отримає ушкоджень.

При використанні чохла-книжки можна обійтися наявністю захисної плівки на екрані. Аксесуар з полімеру має твердість 3H. Цього достатньо, щоб перешкоджати появі подряпин і потертостей на глянцевому поверхні.

Найбільшим попитом серед наших покупців користуються плівки і скла ТМ Ніллкін. Захисні стекла Nillkin на Poko M3 комплектуються всіма необхідними аксесуарами, які дозволять застосувати захист в домашніх умовах.

Вгору