Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохли для Samsung Galaxy A42 5G

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як захистити Samsung Galaxy A42 5G


Сьогодні кожна людина, купуючи мобільний телефон намагається негайно обзавестися і захисним аксесуаром для нього. Адже, як свідчить практика, використання смартфона без чохла рано чи пізно призводить до пошкодження корпусу або екрану девайса, а в гіршому випадку - втрати працездатності пристрою. Наш сайт чохлів пропонує купити необхідні захисні аксесуари за найдоступнішою ціною.

Яким повинен бути чохол


Правильно підібраний кейс повинен виконувати три базові функції:

- Захисна. Це головне завдання, яке покликаний виконувати аксесуар. Він повинен захистити смартфон від механічних пошкоджень, перепадів температур, вологи, забруднень.
- Естетична. При покупці кейса багато керуються не стільки ступенем захисту, скільки зовнішнім виглядом моделі. Чохол може підкреслювати індивідуальність його власника. Кому-то по душі чохли зі строгим класичним дизайном, а хтось обожнює стиль аніме. Асортимент нашого інтернет магазину здатний задовольнити будь-які запити покупців.
- Практична. Конструкція аксесуара не повинна обмежувати користувача в використанні гаджета і навіть сприяти комфортної експлуатації. Можна купити чохол для Galaxy A42 5G, який трансформується в підставку, має візитницю або кріплення до Автодержатель.
використовувані матеріали


Чохли на телефон робляться з:

- Штучною і натуральної шкіри;
- Пластика і полікарбонату;
- Силікону і термопластичного поліуретану.
Шкіряні моделі відрізняються високими захисними властивостями, довговічністю, надійністю. Натуральна шкіра використовується для виготовлення чохлів преміум-класу. Аксесуари з кожезама стоять на порядок дешевше, але за зовнішнім виглядом і фізичним властивостями не поступаються аналогам з натурального матеріалу. Кейси зі шкіри стануть оптимальним вибором для тих, хто хоче підкреслити свою спроможність.

Пластиковий або полікарбонатний захисний кейс характеризується легкістю і відмінними захисними властивостями. Він здатний захистити гаджет від ударів, подряпин, відколів, потертостей і забруднень. Завдяки своїй міцності полікарбонат використовується як базовий матеріал при виробництві протиударних кейсів.

Кейси з силікону і Термополиуретан пластичні, тому відмінно гасять виникає при падінні смартфона вібрацію. Силіконові і ТПУ-чохли приємні на дотик і не ковзають в руці, що робить випадкове падіння девайса малоймовірним.

Види чохлів для телефону


Різноманітність захисних аксесуарів можна розділити на два різновиди:

1. Накладки;
2. Чохли книжки.
Накладка є кришку, що надягають на задню панель і при цьому захищаючи торці смартфона. Деякі накладки, завдяки наявності металевої пластини на задній панелі можуть кріпитися до магнітного Автодержатель. В цьому випадку можна буде використовувати гаджет в якості навігатора або мультимедійного центру. Є моделі з кільцем держателем, яке не тільки дозволяє міцно утримувати телефон в руці, а й трансформувати аксесуар в підставку.

Чохол-книжка складається з двох частин - ТПУ або пластикового каркасу і обкладинки, яка робиться з кожезама або натуральної шкіри. Панелі фіксуються за допомогою магніту або безмагнитная способом. Такий чохол для Galaxy A42 5G забезпечує захист відразу всіх частин пристрою. «Книжки» прекрасно поєднуються з ділової і з повсякденним одягом. Деякі кейси, всередині яких є кишеньки для зберігання готівки та карток, можуть використовуватися в якості гаманця.

Наш інтернет-магазин пропонує недорого придбати чохол для свого смартфона. Замовити аксесуари можна на нашому сайті або зв'язавшись по телефону з менеджером. Товар буде доставлений в будь-який населений пункт України в короткий термін.

Вгору