Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Mi 11

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Як вибрати чохол для Xiaomi Mi 11

Потрібен чохол для Xiaomi Mi 11, але не знаєте який вибрати? Наш сайт чохлів допоможе вам недорого придбати захисний кейс, який не тільки убезпечить смартфон від зовнішніх загроз, а й прикрасить його.

Яким повинен бути чохол

В першу чергу це захисний аксесуар, тому він покликаний захистити смартфон від пошкоджень. Використання смартфона без чохла, як показує практика, неодмінно закінчиться його пошкодженням, а то і повним виходом з ладу внаслідок, наприклад, випадкового падіння. Інтернет-магазин armored.com.ua реалізує товари відомих торгових марок, які гарантують якість продукції. Чохли з нашого каталогу захистять пристрій від забруднень, наслідків падінь і появи потертостей.

Чохол для Xiaomi Mi 11 може бути багатофункціональним. Наявність підставки або кишень розширює функції захисного аксесуара.

З чого роблять чохли на телефон

Для створення кейсів застосовується:

  • Полікарбонат (ударостійкий пластик);
  • Термополиуретан;
  • PU або натуральна шкіра.

Затребуваність пластикових аксесуарів обумовлена ​​їх демократичною ціною, високою якістю і різноманіттям колірних рішень. Моделі з полікарбонату характеризуються високою міцністю і ударостойкостью.

ТПУ є вкрай популярним матеріалом для виготовлення кейсів. Це обумовлено його амортизаційними властивостями. Кейс з термополиуретану захистить девайс при падіннях і ударах, мінімізує вплив негативних вібрацій на мікросхеми.

З натуральної та PU-шкіри робляться чохли, здатні підкреслити статус свого власника. Моделі з натуральної шкіри коштують дорожче, ніж із синтетичної. При цьому вони практично ідентичні за захисними властивостями і зовнішнім виглядом. В основному шкіряні кейси мають класичний дизайн, але є і яскраві вироби в молодіжному стилі.

Огляд каталогу Armored

Ми реалізуємо наступні види чохлів для телефону:

  • «Книжки»;
  • Накладки.

«Книжки» є лідерами продажів. Їх конструкція дозволяє захистити одночасно торці, тильну і екранну панелі. Такий чохол для Xiaomi Mi 11 буде доречний, якщо ви постійно носите смартфон в сумці, де лежать інші предмети, які можуть його подряпати. Багато «книжок» здатні трансформуватися в підставку. Ця функція зробить експлуатацію телефону зручною, оскільки не доведеться тримати телефон постійно в долоні. Всередині обкладинки деяких моделей є кишені для зберігання грошових купюр, візитних та банківських карток.

Накладка здатна убезпечити від зовнішніх загроз тільки торці і задню панель смартфона, через що разом з нею бажано купувати захисне скло для екрану. Різноманітність кольорів і форм накладок дозволяє кожному знайти відповідний для себе варіант. Деякі накладки додатково обладнані тримачами. З їх допомогою можна надійно зафіксувати девайс в руках і трансформувати аксесуар в підставку. Також є моделі з вбудованими металевими пластинами для кріплення гаджета до магнітного автотримача. Цей елемент аксесуара дозволить використовувати пристрій як навігатор або розважальний центр.

Наш інтернет-магазин пропонує широкий асортимент чохлів та інших аксесуарів для мобільних девайсів. Замовлення можна зробити на сайті, заповнивши форму з контактами. Товар оперативно буде доставлений в будь-який населений пункт України.

Вгору