Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Xiaomi Redmi K40 / K40 Pro / K40 Pro Plus/ Poco F3

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Замовити чохол для Xiaomi Redmi K40 / K40 Pro / K40 Pro Plus

Будь-який смартфон може одного разу випасти з рук. Навіть дбайливе використання не в змозі вберегти корпус девайса від зношування, появи подряпин і тріщин. Кращий спосіб зберегти пристрій цілим - купити чохол для Xiaomi Redmi K40 / K40 Pro / K40 Pro Plus. Аксесуар здатний не тільки захищати, але й прикрашати. Сьогодні ринок пропонує масу дизайнерських рішень, які підкреслять ваш статус і дозволять проявити індивідуальність. Крім того, чохол може зробити експлуатацію мобільного пристрою зручною. Наприклад, деякі моделі здатні трансформуватися в підставку, щоб користувач міг використовувати девайс, не утримуючи його в руці.

Кращі чохли для Xiaomi Redmi K40 / K40 Pro / K40 Pro Plus

За форм-фактором захисні аксесуари діляться на два види - накладки і чохли-книжки. Перші закривають торці і тильну частину гаджета, другі - весь смартфон. Серед накладок популярністю сьогодні користуються такі моделі:

  • Immortal. Аксесуар виконаний з термопластичного поліуретану та полікарбонату, тому забезпечує пристрою надійний захист від всіх типів механічних пошкоджень. Брутальний вигляд робить дану накладку підходящим вибором для чоловіків.
  • Transformer Ring. Застосування термопластичного поліуретану та полікарбонату дозволило створити міцний кейс, здатний глушити вібрацію при ударах і падіннях. Кільце-тримач на тильній панелі дає можливість аксесуару трансформуватися в підставку. Внутрішня металева пластина дозволяє кріпити девайс на магнітному автотримачі.

Серед «книжок» попитом користується серія Art Case. Чохол має термополіуретановий каркас і обкладинку зі штучної шкіри. Остання прикрашена візерунком-тисненням. За рахунок нього аксесуар подобається дівчатам. Кейс здатний трансформуватися в підставку. Всередині обкладинки є кишені для зберігання готівки і пластикових карт.

Як підібрати чохол для Xiaomi Redmi K40 / K40 Pro / K40 Pro Plus

Щоб не помилитися при виборі чохла, потрібно:

  • Вирішити, що для вас важливіше - захисні або декоративні властивості чохла.
  • Вибирати товари відомих виробників, здатних гарантувати якість (наприклад, Nillkin, iPaky, Epic).
  • Купувати чохол, який відповідає вашому стилю.

Водіям підійдуть чохли, оснащені металевою пластиною для кріплення телефону до магнітного автотримача. Такий кейс дозволить зручно і безпечно спілкуватися по смартфону за кермом, а також дасть можливість використовувати гаджет в якості навігатора або магнітоли. Тим, хто бажає мати під рукою необхідні пластикові картки, готівкові та інші дрібниці, краще замовити чохол для Xiaomi Redmi K40 / K40 Pro / K40 Pro Plus з візитницею. Такий аксесуар легко замінить гаманець.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

У нашому інтернет-магазині представлений величезний асортимент чохлів та інших аксесуарів. Вивчивши наш каталог чохлів для Xiaomi Redmi K40 / K40 Pro / K40 Pro Plus, ви без зусиль знайдете той варіант, який буде вам до смаку. Наші ціни порадують вас не менше, ніж якість чохлів. Адже пряме співробітництво з виробниками дозволяє пропонувати товари недорого. Замовити чохол можна як по телефону, так і на нашому сайті, заповнивши спеціальну форму. Доставка товарів здійснюється в усі населені пункти України.

Вгору