Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone 13 (6.1")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для iPhone 13

Навіть Айфон потребує захисту. Щоб купити чохол для iPhone 13, не потрібно нікуди йти - достатньо оформити замовлення в інтернет-магазині. З кейсом телефон буде в безпеці. Правильно підібраний аксесуар запобіжить появі подряпин, відколів, потертостей і забруднень. Крім того, кейс може значно полегшити використання мобільного пристрою. Ми знаємо все про захисні чохли, тому допоможемо вам зробити вибір.

Купити чохол для Айфон 13

В інтернет-магазині Armored представлений широкий вибір чохлів. Всі їх можна поділити на дві групи по форм-фактору:

  1. «Книжки».
  2. Накладки.

Чохли-книжки мають конструкцію сендвіча. Вони прикривають екран і весь корпус смартфона. Щоб скористатися функціями пристрою, «книжку» потрібно відкрити. Комусь таке рішення здається незручним. Тому є альтернатива - чохол для iPhone 13 формату «накладка». Накладка надягається на торці пристрою і прикриває всю задню панель, залишаючи безперешкодний доступ до тачскріну.

Є й інша класифікація кейсів - по функціональності. У нашому магазині є аксесуари, які трансформуються в підставку, мають кишені для візитівок, оздоблені кріпленням для магнітного автотримача. Важливо купити чохол для Айфон 13 з тими функціями, які вам потрібні при використанні смартфона.

Як підібрати чохол для iPhone 13

Захисні кейси виготовляються з різних матеріалів. Їх властивості визначають функції чохла:

  • Силіконові, термополіуретанові і шкіряні чохли перешкоджають ковзанню пристрою в руках користувача.
  • Полікарбонатні (пластикові) - витримують удари, захищаючи смартфон від механічних пошкоджень.

Також у виробництві може використовуватися загартоване скло, текстиль, метал. Чохли для Apple iPhone 13, виконані з поєднання матеріалів, забезпечують максимальний захист девайсу.

Вибираючи кейс, звертати увагу потрібно не тільки на матеріал, але і дизайн. Аксесуар повинен подобатися і гармонійно доповнювати образ власника. У наявність товари різних кольорів, з принтами, написами і елементами декору. Є класичні чохли з однотонним забарвленням, які ідеально впишуться в діловий стиль.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Наш інтернет-магазин співпрацює з відомими брендами. В каталозі Armored ви знайдете аксесуари від торгових марок Nillkin, iPaky, Epic, X-level. Ми пропонуємо вигідні умови покупки і доставки. Замовлені товари можна оплатити при отриманні або переказом на карту. Крім чохлів, в нашому магазині ви знайдете захисні плівки та скла, портативні зарядні пристрої, аксесуари для авто і подорожей, товари для спортсменів. Якщо у вас виникли труднощі з вибором або купівлею, зателефонуйте нам по телефону або замовте зворотний дзвінок.

Вгору