Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone 13 Pro (6.1")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для iPhone 13 Pro

Якщо ви хочете купити чохол для Айфон 13 Про, то розумієте, наскільки важливий захисний аксесуар. Кейс запобігає появі подряпин і відколів на корпусі, зберігає пристрій в чистоті, перешкоджає ковзанню девайса в руках. Якщо гаджет в чохлі впаде, то навряд чи він отримає серйозні пошкодження - всі наслідки удару кейс прийме на себе. Інтернет-магазин Armored пропонує широкий вибір захисних аксесуарів. Якщо вам важко зробити вибір з великої різноманітності, ми розповімо, на що звернути увагу при виборі.

Купити чохол для Айфон 13 Про

Чохли для Apple iPhone 13 Pro діляться на два види: «книжки» і накладки. Перші мають ряд відмінних рис:

  1. Фіксатор для смартфона з термополиуретан або полікарбонату.
  2. Передню панель, яка прикриває екран девайса.
  3. Можливість трансформації в підставку шляхом згинання обкладинки або установки кейса будиночком.

Не всім користувачам подобається кожен раз відкривати «книжку», щоб отримати доступ до тачскріну. Тому вони купують накладки - «кришки» на задню частину корпусу. Такий чохол для iPhone 13 Pro зберігає безперешкодний доступ до екрану. Єдиний мінус - дисплей залишається вразливим до пошкоджень. Ми рекомендуємо використовувати накладки з захисним склом, яке клеїться на передню панель смартфона і витримує удари.

Важлива перевага накладок перед «книжками» - різноманітність дизайнів, яким не можуть похвалитися класичні кейси зі шкіри.

Як підібрати чохол для iPhone 13 Pro

Перше, на що ми звертаємо увагу при виборі чохла - зовнішній вигляд. Після вибору потрібної конструкції, подивіться, з чого виготовлений кейс. Найбільш часто застосовується:

  • силікон;
  • термополиуретан;
  • шкіра - синтетична і натуральна;
  • полікарбонат - ударостійкий пластик.

При виборі чохла мало звертати увагу на дизайн і форм-фактор. Важливо купити чохол для iPhone 13 Pro, який поліпшить використання його функцій. Наприклад, якщо кейс трансформується в підставку, він дозволить комфортно дивитися фільми дружною компанією, вести ділові переговори по відеозв'язку і просто серфити сайти, не утримуючи телефон в руках. У нашому магазині ви знайдете кейси з металевою пластиною. Їх наявність дозволяє моментально кріпити пристрій на магнітному тримачі в салоні авто і використовувати смартфон в якості навігатора або мультимедійного центру. Чохли з кишенями замінять портмоне або гаманець. У них зручно носити банківські карти і зберігати візитки.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Якщо вам потрібен захисний кейс, замовте його прямо зараз на сайті armored.ua. Ми реалізуємо товари високої якості від компаній Epic, Nillkin, iPaky та інших популярних брендів. У наявність кейси та захисні скла, карти пам'яті і флеш-накопичувачі, автомобільні зарядки і тримачі. Швидко знайти потрібний аксесуар дозволяє добре структурований каталог і система фільтрів. Для покупців, зареєстрованих на сайті, діє дисконтна програма. Оплатити покупку можна переказом на карту або при отриманні товару. Ми максимально швидко обробляємо замовлення, щоб ви якомога раніше отримали посилку.

Вгору