Замовлення від 200 грн доставка до поштомату Нової Пошти за 1 грн🚚
Бажання
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Чохол для Apple iPhone 13 mini (5.4")

Сортування:
за популярністю спочатку дешевше за назвою

Чохол для iPhone 13 Mini

Першим аксесуаром, який купують щасливі власники нового айфона, є чохол. І це правильне рішення, адже кейс здатний захистити пристрій від механічних пошкоджень. З ним гаджету не страшні ніякі удари, подряпини та потертості. Крім того він робить експлуатацію смартфона зручною, дозволяючи комфортно і надійно утримувати апарат в руці. Грамотно підібраний чохол для iPhone 13 Mini може зробити телефон оригінальним, підкреслити вашу індивідуальність і статус.

Купити чохол для Айфон 13 Міні

Існує два види захисних кейсів:

  1. Накладка.
  2. "Книжка".

Найбільш популярним різновидом є накладка. Вона давно підкорила володарів «яблучних» девайсів широким вибором дизайнерських рішень. Накладка захищає торці і тильну панель смартфона, залишаючи екран відкритим. Тому вибираючи такий варіант для захисту телефону, не забудьте прикупити і загартоване скло для дисплея.

Тим, хто хоче захистити телефон з усіх боків відразу, рекомендуємо звернути увагу на моделі форм-фактора «книжка». Це аксесуар, який складається із задньої і передньої панелей, між якими фіксується пристрій. Більшість «книжок» мають класичний дизайн, що робить їх оптимальним варіантом для ділових людей. Однак є й оригінальні вироби з принтами і візерунками.

Як підібрати чохол для iPhone 13 Mini

Кейс повинен бути:

  • Практичним (легко чиститись, зніматися і вдягатися).
  • Гарантувати захист при щоденному використанні смартфона.
  • Подобатися господареві і відповідати його стилю.

Перед покупкою потрібно вирішити, що для вас на першому місці - захист девайса або декоративні особливості кейса. У першому випадку розумніше вибрати «книжку» або протиударний накладку, а в другому - чохол з принтом або декоративними елементами.

Чохли для Apple iPhone 13 Mini можуть виконувати не тільки захисні функції. Деякі моделі трансформуються в підставку для смартфона, в деяких є кишені для носіння банківських карт. Автомобілістам радимо купити чохол для iPhone 13 Mini, обладнаний ззаду пластиною для кріплення до магнітного тримача. Зафіксувавши на ньому смартфон, ви зможете не тільки безпечно приймати дзвінки за кермом, але і використовувати апарат в якості навігатора або мультимедійного центру.

Вигоди покупки чохлів для смартфонів на Armored

Асортимент нашого інтернет-магазину здатний задовольнити навіть вкрай вимогливих покупців. Завдяки зручній навігації ви зможете швидко відшукати і купити чохол для Айфон 13 Міні, який буде відповідати вашим смаковим уподобанням. Оформлення замовлення здійснюється буквально в два кліка. Оплата можлива при отриманні замовлення або переказом коштів на карту. При виникненні питань можна зв'язатися з нашим консультантом по телефону - він допоможе зробити вибір і оформити покупку.

Вгору